in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2022: ČEKA TE RASKID A ONDA TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

OVAN

Posao

woman in red and white plaid dress shirt using macbook pro

Mars će 5. aprila praviti konjunkciju sa Saturnom i otvoriće vam mogućnosti za početak nove saradnje koja bi mogla da vam obezbedi stabilno poslovanje i dugoročnu korist ali će u isto vreme u sebi nositi velike izazove i zahtevaće od vas ulaganje velikih napora. Venera ulazi u znak Riba gde je egzaltirana i snažna, što će vam doneti dobar osećaj za poslove koji su povezani sa kreativnim oblastima, zdravstvom, humanitarnim zanimanjima i svemu što podrazumeva čuvanje tajni. Merkur će 7. aprila praviti odnos sa Saturnom i omogućiće vam napredak u poslovima koje obavljate u saradnji ili ih radite timski. Uspeh vas očekuje u saradnji sa društvenim institucijama. Ostvarićete efikasnu koordinaciju u svim poslovnim odnosima. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vas pokrenuti ka izradi novih finansijskih planova. Bićete dobro organizovani u rukovanju novcem. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i omogućiće vam da pokrenete jedan veliki projekat iz oblasti dizajna koji ćete razvijati u tajnosti i koji vam može doneti velike dobitke.

woman in black blazer with white dress shirt

Sunce sa Saturnom doneće vam pogodnosti da učvrstite vaš položaj ali i da zauzmete bolje pozicije i postignete bar jedan važan cilj. Uspeh vas očekuje ako se bavite menadžmentom i inženjeringom. Mars će 15. aprila ući u znak Riba i motivisaće vas da se usmerite u razradu novih poslovnih mogućnosti koje vam mogu omogućiti da prestignete konkurente. Merkur će 24. aprila praviti kvadrat sa Saturnom i omogućiće vam značajan napredak u razvoju velikih i dugoročnih projekata i uspešnu saradnju sa velikim preduzećima. Parcijalno pomračenje Sunca odigraće se 30 aprila u znaku Bika i u vašem polju novca, što će vam doneti zastoje i komplikacije u prilivu očekivanih prihoda. Izbegavajte nove investicije.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima zdravstva, inženjeringa, logistike i hemijske industrije.

Ljubav

Ako ste u vezi:

man in gray long sleeve shirt standing on brown dirt road during daytime

Ulazak Venere u znak Riba u prvoj dekadi aprila omogućiće vam skladne intimne trenutke uz voljenu osobu i pojačaće vašu bliskost. Vaša osećanja će biti puna topline i nežnosti koju ćete pružati samo voljenoj osobi u trenucima kada ste nasamo. Pružaćete emotivni oslonac partneru i poboljšaćete međusobno poverenje. Partner će vam poveriti svoje tajne.

Venera će u drugoj polovini aprila praviti odnos sa Merkurom, što će vam doneti više zabave i društvenih aktivnosti uz voljenu osobu. Konjunkcije koje će Venera praviti sa Neptunom i Jupiterom doneće vam duboke i korisne uvide u suštinu vaše emotivne veze. Ovo ćete podeliti sa partnerom, vaš odnos ćete podići na viši nivo i bićete ispunjeni srećom.

Ako ste slobodni:

Ulazak Venere u znak Riba 5. aprila doneće vam poznanstvo sa atraktivnom osobom u koju ćete se zaljubiti i koja će prema vama biti otvorena u pogledu emotivnog zbližavanja. U drugoj polovini aprila ćete neočekivano započeti slobodnu i tajnu emotivnu vezu koja će biti puna međusobnog razumevanja, iskrene komunikacije, smeha i zabave. Osećaćete se kao da ste pronašli srodnu dušu koja će vam otvoriti emotivne dubine i sklad koji su vam do nedavno biti nedostižni.

Stariji Ovnovi će u drugoj polovini aprila ostvariti blizak odnos sa osobom koja im se duže vreme sviđa. Odlučićete da započnete emotivnu vezu u tajnosti kako biste mogli jedno drugom da se posvetite u potpunosti i imate potpuni mir.

Zdravlje

woman in brown long sleeve shirt sitting on bed using macbook

Velikim delom aprila bićete stabilnog zdravlja i u pokretu, bavićete se svakodnevnim fizičkim aktivnostima i ići u svakodnevne kraće ili duže šetnje. Pridržavaćete se zdrave ishrane i zdravih životnih navika, što će ojačati vaš imunitet i kondiciju. U trećoj dekadi aprila mogući su bolovi u kolenima i lakša prehlada zbog kvadrata Merkura sa Saturnom.

Potrebna vam je ishrana koja će poboljšati vašu krvnu sliku i uticati na stabilan krvni pritisak i bolju cirkulaciju. U tu svrhu je neophodno da uzimate namirnice koje sadrže u sebi gvožđe. Od mesa jedite govedinu i živinu, a od ribe skušu i tunu. Od povrća uzimajte zeleno povrće, spanać i blitvu. Od voća jedite koštunjavo i sušeno voće. Uzimajte B vitamin.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022: Njasrećniji znakovi su Jarac, Djevica i Bik – evo zašto