in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2022: ČEKA TE RASKID A ONDA TI STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

ŠKORPIJA

Merkur će 3. aprila praviti konjunkciju sa Suncem i otvoriće vam mogućnosti da pokrenete novu ponudu koja se odnosi na usluge. Bićete u mogućnosti i da dobijete novo i bolje radno mesto gde ćete se lakše snalaziti i imati bolje odnose sa kolegama i nadređenima. Konjunkcija Marsa sa Saturnom će vas usmeriti ka nalaženju novog radnog prostora ili ćete započeti izgradnju novog objekta koji vam je neophodan za proširenje aktuelnog posla. Ovo će od vas zahtevati ulaganje velikih napora i vremena. Nailazićete na teškoće koje će zahtevati odgovoran i pažljiv pristup. Venera će 5. aprila ući u znak Riba, što će vam doneti bolji osećaj za sklad, lepotu i formu. Uspeh vas očekuje ako se bavite uslugama lepote, kao što su kozmetika i slično. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika i doneće vam uspeh na polju javnosti. Započećete novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati obostrano korisnim. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam pružiti odlične mogućnosti za pokretanje kreativnog projekta koji vam može doneti veliku zaradu i uspon u karijeri.

Sunce sa Saturnom će vam omogućiti da na vreme postižete dogovorene rokove i da ostvarite uspeh i stabilno poslovanje ako se bavite građevinarstvom ili poljoprivredom. Mars će 15. aprila ući u znak Riba, što će vas pokrenuti da se angažujete oko svega što bude neophodno kako bi kreativni projekat koji ste nedavno započeli mogao neometano da se razvija. Uspeh vas očekuje ako se bavite zabavom, prosvetom i ugostiteljstvom. Kvadrat Sunca sa Plutonom dovešće do teškoća u komunikaciji sa klijentima i korisnicima vaših usluga. Ako se bavite trgovinom, imaćete slabiji promet i zaradu. Delimično pomračenje Sunca u znaku Bika na kraju aprila izazvaće prekid jednog važnog poslovnog partnerstva.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, industrije građevinskog materijala i alata, ugostiteljstva i javnosti.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Riba u prvoj dekadi aprila pojačaće vaša osećanja koja ćete sa lakoćom deliti sa voljenom osobom. Imaćete dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno u ljubavi i u vašem odnosu i bićete spremni da to pružite. Unećete više radosti i smeha u vaš odnos i nalazićete dovoljno vremena da imate više zabave i zajedničkih aktivnosti sa partnerom.

Venera će u drugoj polovini aprila praviti odnos sa Uranom i uspećete da unesete nešto novo i osvežavajuće u vašu emotivnu vezu koja će dobiti na kvalitetu. Konjunkcija Venere sa Neptunom i Jupiterom u trećoj dekadi meseca pokrenuće u vama duboka osećanja koja niste ni znali da imate i doneće vam uvide u vrednosti vašeg odnosa na obostranu radost.

Ako ste slobodni:

Ulaskom Venere u znak Riba u prvoj dekadi aprila bićete vam lako da prepoznate srodnu dušu kada je ugledate. Na zabavi ili na mestu za zabavu ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi snažna osećanja i koja će vam se već na samom početku otvoriti i pokazati da je zainteresovana da vas bliže upozna. Počećete intenzivno da se viđate i jedno u drugom ćete otkriti veliki deo onoga što ste oduvek želeli da imate u odnosu sa osobom sa kojom biste ušli u emotivnu vezu.

Stariji Škorpioni će zračiti emocijama. Neizbežno ćete privući osobu koja će vam od samog početka delovati kao neko za kim ste celog života tragali. Do kraja meseca ćete ostati bliski u ući ćete u vezu.

Zdravlje

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u prvoj dekadi aprila može da vas čini podložnim probavnim i želudačnim smetnjama, kao i povredama u predelu zglobova. Potrebno je da vodite računa o svojoj ishrani i da preventivno delujete da se zaštitite od upala usled infekcije. Druga polovina aprila vam donosi poboljšanje i bolji imunitet. Potrebna vam je relaksacija.

Potrebno je da se prebacite na režim zdrave ishrane i da jedete manje kalorične i lakše obroke, a da izbegavate prejedanje. Uzimajte više tečnosti, na prvom mestu vodu, limunadu i zeleni čaj. Od povrća jedite brokoli, spanać, pasulj i beli luk. Od voća jedite borovnice. Ribu jedite često, a meso umanjite. Žitarice, masline i orahe možete uzimati svakodnevno.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022: Njasrećniji znakovi su Jarac, Djevica i Bik – evo zašto