in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas

OVAN ♈

Posao

Venera će 5. februara praviti kvadrat sa Marsom, što vas upozorava da dobro proverite svaku informaciju koju primite i koja vam je potrebna jer će vam konkurencija i nedobronamerne osobe podmetati lažne informacije zbog kojih ćete biti skloni da povlačite ishitrene ali pogrešne poteze. To bi vam moglo naneti štetu i gubitke. Budite strpljivi i svaku informaciju detaljno proverite. Iskoristite vaše tajne kanale da saznate ono što vam je važno i izbegnete zamke koje će pojedinci pokušavati da vam smeste iza vaših leđa. Merkur sa Neptunom daće vam dobar osećaj da razlikujete prave od lažnih vesti. Venera sa Uranom će vam doneti neočekivane mogućnosti da kroz tajne kanale uvećate vaše prihode. Merkur će 10. februara praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju posla i karijere, što će vam omogućiti da pokrenete jedan dugoročni projekat koji će vam doneti prilike za napredak u karijeri. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije i usmeriće vas ka zasnivanju novih saradničkih odnosa. Imaćete dobitke kroz saradnju sa društvenim sektorom.

Sunce će 16. februara praviti konjunkciju sa Saturnom, što će vam omogućiti da uz pomoć dugogodišnjih saradnika pokrenete jedan veliki projekat koji će vam doneti stabilne pozicije na vašem poslu. Merkur sa Jupiterom će vam doneti mogućnosti da se istaknete u svom polju delatnosti kroz rukovođenje, planiranje i organizaciju. Umećete da predvodite u svemu što zahteva timski rad. Venera će 20. februara ući u vaš znak, što će vas usmeriti da poradite na vašem ličnom nastupu jer će vam to biti važno kako biste lakše i efikasnije ostvarili vaše planove. Kvadrat Merkura sa Uranom 22. februara vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju novcem i u investiranju jer su mogući neočekivani troškovi.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima građevinarstva, zdravstva, finansija i administracije. Bićete u prilici i da pokrenete privatni biznis.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku februara izazvaće prepirke sa partnerom, a moguća je i svađa. Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas. Vener sa Uranom će vam omogućiti da lako i brzo rešite nesuglasice jer ćete shvatiti da i vi negde grešite, a ne samo vaš partner. Unećete promene koje će vašu vezu da poboljšaju i unesu dinamiku.

Imaćete dobar osećaj kako da prijatno iznenadite partnera poklonom i izlaskom na dan zaljubljenih. Konjunkcija Venere sa Neptunom 15. februara doprineće pojačanoj bliskosti sa partnerom i doneće vam prijatne intimne trenutke. Ulazak Venere u vaš znak 20. februara učiniće voljenu osobu u svemu privrženom vama i biće joj potrebno više podrške sa vaše strane.

Ako ste slobodni:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku februara doneće vam poznanstvo i avanturu sa osobom koja je izuzetno strastvene prirode. Odgovaraće vam da ovo bude slobodna vrsta veze bez obaveza i uživaćete u intimnim odnosima. Sredinom februara će Venera praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam susret sa osobom koja će vas ozbiljnije zainteresovati i prema kojoj ćete početi da osećate bliskost. Ulazak Venere u vaš znak 20. februara doneće vam novu emotivnu vezu.

Stariji Ovnovi će biti skloni avanturama u prvoj polovini februara. U drugoj polovini meseca upoznaćete osobu koja će vas zavesti svojim šarmom. Osećaćete da ste pronašli srodnu dušu. U trećoj dekadi februara ćete započeti skladnu vezu.

Zdravlje

Februar vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Bićete često u pokretu i održavaćete fizičku kondiciju vežbama. Prijaće vam da boravite na mestima gde je vazduh čist, kao što su planine. Kako bi vaše zdravlje ostalo stabilno, izbegavajte duži boravak na mestima gde je vazduh zagađen. Vaša otpornost na stres će biti jaka. Nalazićete neophodno vreme za odmor.

Tokom februara će vam prijati hrana koja u sebi sadrži biljna vlakna, kao što su grašak, pasulj, šargarepa, krompir, brokoli i kukuruz. To će vam koristiti za bolju probavu i eliminaciju toksina iz organizma. Suve šljive i smokve su vam takođe dobar izvor potrebnih proteina u ishrani. meso i mlečne proizvode konzumirajte umereno, kao i slatkiše i grickalice.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

3 horoskopska znaka koja tokom proleća 2023. čeka obilje i neviđena sreća