in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas

BLIZANCI ♊

Posao

Venera koja prolazi kroz vaše polje posla praviće 5. februara kvadrat sa Marsom u vašem znaku. Nailazićete na neslaganja sa osobama koje su vam važne za ostvarenje prioritetnih ciljeva. Bićete skloni da na svoju ruku povlačite poteze. Pripazite da ne ponovite grešku iz prošlosti jer biste ovog puta mogli da sami sebi napravite problem i nađete se na gubitku. Merkur će praviti odnos sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj kako da obezbedite povoljan obrt novca i ostvarite dodatne dobitke. Imaćete uspešne finansijske transakcije. Venera će 8. februara praviti odnos sa Uranom i otkriće vam vaše skrivene talente uz pomoć kojih ćete naći način da ostvarite više uspeha nego što ste očekivali da ćete uspeti. Najviše uspeha ćete imati ako se bavite dizajnom ili zdravstvom. Merkur će praviti konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da pokrenete nove tokove novca,što će vam doneti osim bolje zarade i mogućnost da investirate u nove projekte. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije i doneće vam više podrške od strane stručnih lica, što će vaš posao podići na viši nivo.

Venera će 15. februara praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam doneti veliku inspiraciju u kreativnom radu. Vaši talenti i veštine u radu će doći do pojačanog izražaja i pokrenućete nešto kvalitetno novo, što će vam doneti sigurne dobitke u budućnosti. Sunce će 19. februara ući u znak Riba i vaše polje posla, što će pojačati vaše rukovodeće sposobnosti i postaviće vas u centar pažnje javnosti. Venera sa Plutonom omogućiće vam uvećanu zaradu kroz oblasti obezbeđenja, zdravstva, finansija i građevinarstva. Venera će 20. februara ući u znak Ovna gde je slaba i u izgonu, što vas upozorava da budete pažljivi u pogledu odnosa sa saradnicima. Moguće su teškoće u saradnji sa ženama.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima ekonomije, prosvete, zdravstva, dizajna, kao i u hemijskoj industriji i trgovini.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom u prvoj dekadi februara doneće vam nesuglasice sa voljenom osobom zbog toga to ćete biti previše posvećeni vašem poslu i drugim obavezama. Malo vremena ćete provoditi sa partnerom i nedostajaće vaša pažnja i podrška. Poboljšaćete odnose kada Merkur uđe u znak Vodolije. Otputovaćete na vikend sa partnerom u dobar provod.

Merkur će 18. februara praviti trigon sa Jupiterom i poboljšaće vaš društveni život. Sa voljenom osobom ćete izlaziti na mesta na koja volite da izlazite i družićete se sa zajedničkim prijateljima. Pružaćete više razumevanja i podrške vašem partneru. Provodićete više vremena zajedno u prijatnim razgovorima. Bićete spremni da partneru ispunite realne želje.

Ako ste slobodni:

Bićete pojačanih strasti u prvoj polovini februara i lako ćete ući u avanturu sa osobom koja će vas privući fizičkim izgledom. Osim što ćete jedno drugom odgovarati u intimnim odnosima, u drugim stvarima ćete imati malo toga zajedničkog i ubrzo će doći do zasićenja i razilaska. U drugoj polovini februara ćete upoznati nekog s kim ćete moći odlično da se razumete i s kim ćete deliti brojna zajednička interesovanja. Uživaćete u svakom zajedničkom trenutku.

Stariji Blizanci će izlaziti više nego obično i uživati u zabavama i površnim poznanstvima sve dok sredinom februara ne upoznaju osobu koju će doživeti kao srodnu dušu. Doći će do obostrane zaljubljenosti nakon koje je moguć ulazak u vezu.

Zdravlje

Tokom prve polovine februara bićete podložni upalama u predelu disajnih organa i sinusa. Moguć je nizak krvni pritisak i pojačan umor. Izbegavajte rukovanje oštrim alatom jer biste mogli da se povredite. U drugoj polovini februara ćete biti boljeg zdravlja i osećaćete potrebu da se više krećete. Prijala bi vam svakodnevna šetnja i fizičke vežbe u teretani.

Vašem organizmu će biti potrebno više kaloričnih namirnica. Možete češće da konzumirate meso i ribu. Pileće i goveđe meso će vam najviše prijati, više kuvano, mada može povremeno i pečeno i sa roštilja. Od ribe vam odgovara morska riba, oslić, brancin i skuša. Od povrća jedite karfiol, brokoli i spanać. Smanjite mleko i mlečne proizvode, žitarice i testenine.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

3 horoskopska znaka koja tokom proleća 2023. čeka obilje i neviđena sreća