in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas

VAGA ♎

Posao

Kvadrat Sunca sa Uranom u prvoj dekadi februara činiće vas sklonim da se ishitreno upuštate u finansijski rizične poslovne poduhvate, što bi vam lako moglo naneti gubitke. Merkur sa Neptunom će vam doneti dobar osećaj za potrebe vaših klijenata, a uspećete i da se dobro organizujete kako biste na vreme postigli predviđene rokove. Potrebna su vam nova sredstva za rad, koja ćete uspeti da nabavite po povoljnim cenama. Venera sa Uranom 8. februara će vam doneti dobar osećaj za tokove novca i uspećete da rešite teškoće i zastoje na koje ste nailazili u platnom prometu. Kroz oblasti usluga ćete biti u mogućnosti da uvećate vaš prihod. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije i činiće vas dobro organizovanim u intelektualnim i kreativnim radnim zadacima. Imaćete uspeha ako se bavite prosvetom, zabavom i idejnim rešenjima. Venera će 15. februara praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam otvoriti mogućnost da pokrenete nešto novo na polju usluga, posebno ako se bavite uslugama lepote ili dizajnom. Uspeh vas očekuje i u oblasti zdravstva.

Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vas 16. februara staviti pred veliki izazov u pogledu pokretanje jednog velikog i dugoročnog projekta. Od vas će se zahtevati da prihvatite više odgovornosti nego što je uobičajeno i da se striktno pridržavate određenih pravila i sistema rada. To će vam delovati dosta naporno u početku. Merkur će praviti odnos sa Jupiterom, što će vam omogućiti da poboljšate poslovna partnerstva, a očekuje vas uspeh ako se bavite pravnim ili javnim poslovima. Sunce će 19 februara ući u znak Riba i preuzećete rukovodeću ulogu u oblastima usluga. Venerin ulazak u znak Ovna gde je slaba 20. februara, upozorava vas da budete pažljivi u vezi ulaska u nove partnerske poslove.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zdravstva, prava, javnosti, trgovine, usluga vezanih za oblasti lepote i u dizajnu.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom u prvoj dekadi februara dovešće do aktiviranja nezadovoljstva u odnosu sa voljenom osobom i osećaćete negativne emocije poput ljubomore. Nedostajaće vam podrška i pažnja od strane partnera. Oboje ćete biti nestabilnih i promenljivih osećanja, što će otežavati da se uskladite. Potrudite se da izbegavate da tražite dežurnog krivca.

Merkur će u drugoj polovini februara praviti odnos sa Jupiterom, što će vas pokrenuti da porazgovarate o teškoćama sa kojima se suočavate u vašem odnosu. Ostvarićete bolje razumevanje i optimistički ćete pristupiti rešavanju problema u vezi. Trigon Merkura sa Marsom u trećoj dekadi februara pomoći će vam da uspostavite željeni sklad i bolju podršku.

Ako ste slobodni:

Početak februara će vas činiti sklonim ulasku u avanturu. Prema osobi koja je nemirnog duha i promenljivih emocija osećate snažnu privlačnost. Mada ste više puta pokušavali da se zbližite i niste uspeli, pokušaćete ponovo i ući ćete u intimne odnose. Kada ubrzo shvatite da je to jedino u čemu delimično možete da se složite, odustaćete od veze koja vam oduzima mnogo energije. U drugoj polovini februara upoznaćete nekog ko vas dobro razume i oseća vaše potrebe.

Starije Vage će pokušate da se približe osobi koja ih snažno privlači ali će se to završiti neuspehom. Razočarani, možete da se upustite u avanturu sa drugom osobom koja opet neće biti uspešna. Prihvatite udvaranje osobe koja deluje povučeno.

Zdravlje

Prva dekada februara vam donosi disbalans hormona, slabu cirkulaciju i sklonost virusnim infekcijama. Savetuje vam se da preventivno kontrolišete krvnu sliku. Od sredine februara će vam se zdravlje poboljšati. Izbegavajte preterane napore i više se odmarajte. Biće vam neophodna psihofozička relaksacija. Vaš imuni sistem će postepeno ojačati, kao i kondicija.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži što više povrća, uglavnom ono koje se može nabaviti sveže kao što je kupus, karfiol, brokoli, celer. Kalorije koje su vam potrebne možete unositi kroz konzumiranje pasulja, pilećeg i junećeg mesa u umerenim količinama. Pijte više tečnosti, posebno čajeva, sa dodatkom limuna. Jedite i više voća, posebno pomorandže.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

3 horoskopska znaka koja tokom proleća 2023. čeka obilje i neviđena sreća