in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas

STRELAC ♐

Posao

Merkur će 6. februara praviti odnos sa Neptunom i omogućiće vam da sakupite dovoljno sredstava za završnu fazu jednog projekta. Većinu radnih zadataka ćete uspešno i i u predviđenom roku završiti. Imaćete dobar osećaj za nove investicije i za raspoređivanje prihoda i rashoda. Merkur će 10. februara praviti konjunkciju sa Plutonom, što će vam omogućiti da veći novac investirate u akcije vezane za oblasti industrije, građevinarstva i energetskih resursa kao što su nafta i gas. Vaša ulaganja će vam se isplatiti. Imaćete uspeha i ako se bavite investicionim fondovima ili osiguranjem. Umećete da se prilagodite aktuelnim privrednim i finansijskim tokovima i da iz toga profitirate. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije i donosi vam početak novih pregovora kao i početak planiranja novih radnih zadataka i većih projekata koji će uključivati obimniju saradnju sa stručnim licima. Bićete vešti u pregovorima, a u svemu što budete radili ćete biti dobro organizovani. Uspećete da pokrenete realizaciju jedne ili više plodnih ideja koje će vam doneti bolju zaradu i napredak.

Konjunkcija Venere sa Neptunom 15. februara omogućiće vam da po povoljnim uslovima nabavite nova sredstva za rad. Ako se bavite privatnim biznisom imaćete dobar osećaj koji bi vam projekat doneo uspeh i uvećao zaradu. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će od vas zahtevati veći napor kako biste započeli organizaciju oko pokretanje velikog projekta oko koga ćete prethodno postići uspešan dogovor. Bićete primorani da se suočite sa višim stepenom odgovornosti. Merkur sa Jupiterom 18. februara donosi vam veliki uspeh i uvećanu zaradu ako se bavite prosvetom ili nekim vidom obrazovnog programa za mlade ili ako se bavite dizajnom ili zabavom. Treća dekada meseca će vam biti dosta uspešna.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima prosvete, dizajna, komunikacija, saobraćaja, trgovine i finansija.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom u prvoj dekadi februara izazivaće ljubomoru u odnosima sa partnerom kao i pojačane strasti koje će lako izmicati kontroli. Na nesuglasice ćete nailaziti i sa članovima porodice. Sesktil Merkura sa Neptunom će vam pomoći da rešite neslaganja. Imaćete dobar osećaj kada da obavite razgovor sa voljenom osobom i o kojim temama.

Merkur sa Jupiterom u drugoj polovini februara omogućiće vam bolju komunikaciju sa partnerom i lako ćete se oko svega dogovarati. Unećete više zabave u vaše zajedničko vreme i izlazićete na mesta gde ćete se dobro provoditi. Pokazaćete više inicijative, a vaš partner će oduševljeno prihvatiti većinu vaših predloga. Pružaćete više podrške.

Ako ste slobodni:

Privući će vas u prvoj dekadi februara osoba koja je nemirnog duha, stalno u pokretu, komunikativna, zabavna i strastvena po prirodi. Probudiće u vama osećanja ali će vam delovati neuhvatljivo i površno, što će vam smetati u početku. Lako ćete stupiti u intimne odnose i tu ćete se dobro slagati, dok će vam trebati dosta strpljenja da biste se uskladili u vezi međusobnih dogovora. Biće moguća samo slobodna veza u početku, a ako budete istrajni, moguća je i ozbiljna veza.

Stariji Strelci će bez razmišljanja ući u avanturu sa osobom koja će ih snažno privući fizički, kao i načinom komunikacija i pogledima na svet. Budite spremni na to da bliskost sa novom simpatijom donosi niz promenljivih situacija i nestabilnost.

Zdravlje

Prva dekada februara vam donosi osetljivost na stres koja će izazivati psihosomatske smetnje. Bićete osetljivi i na promenu vremenskih prilika. Najviše će vam biti osetljivo grlo gde može doći do lakše i prolazne upale. Biće vam potrebno više odmora. Važno je da u svemu budete umereni. Druga polovna februara vam donosi stabilno zdravlje.

Ishrana treba da vam sadrži vitamine, a to možete naći u povrću koje je pripremljeno za zimnicu, kao što je turšija, kiseli kupus, pečena paprika. Jelovnik možete pojačati ribom koju možete bar dva puta nedeljno jesti kuvanu u čorbi ili pečenu. Od voća jedite jabuke, ananas, kivi i banane. Umanjite unos krompira, hleba, kafe, sira i mleka. Uzimajte B vitamin.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze

3 horoskopska znaka koja tokom proleća 2023. čeka obilje i neviđena sreća