in

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE

BLIZANCI

POSAO

Vaš vladar Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Uranom i doneće vam praktične ideje u vezi ostvarenja jednog tajnog plana koji ćete uspešno realizovati. Na taj način ćete steći prednost nad konkurencijom. Merkur će 3. septembra praviti konjunkciju sa Marsom, a narednog dana i sa Suncem. Bićete u mogućnosti da pokrenete nove poslovne projekte ili da pokrenete privatni biznis. Imaćete snažnu motivaciju, bićete vešti u planiranju i organizovanju, sve ćete obavljati praktično i na vreme. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Merkur će 7. Septembra praviti opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla. Nejasne informacije, loša organizacija i neslaganje sa kooperantima u zajedničkom poslu ometaće vas u završnoj fazi jednog posla, što će vam naneti finansijske gubitke.

Sa poslovnim partnerima ćete imati teškoće jer se neće držati zajedničkog dogovora. Teškoće vas očekuju ako se bavite javnim poslom, ekonomijom, energetskim resursima ili finansijama, a to vam donosi kvadrat Sunca sa Neptunom. Trigon Marsa sa Saturnom će vam pomoći da pažljivo isplaniranim akcijama poboljšate finansijsku situaciju. Imaćete uspeha u poslovima koji su povezani sa industrijom i mehanizacijom. Opozicija Sunca sa Neptunom dovešće do sklonosti ka pogrešnim odlukama i potezima, a to bi moglo da negativno utiče na vaše poslovne odnose i na finansije. Posao koji radite u saradnji sa jednim poslovnim partnerom će kasniti zbog potrebe za dodatnim ulaganjima koje nećete moći da obezbedite. Teškoće ćete imati ako se bavite javnim i pravnim oblastima. U drugoj polovini septembra vaše kreativne ideje omogućiće vam da prevaziđete teškoće i da poboljšate finansijsko stanje. Uspeh ćete ostvariti u oblastima prosvete. Nezaposleni Blizanci će nailaziti na brojna obećanja za dobijanje novog ili stalnog zaposlenja ali će to uglavnom biti prazna obećanja. Najviše sreće imaće u poslovima preko interneta za honorar.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Septembar će za Blizance biti promenljiv i nestabilan na polju ljubavi. Bićete prezauzeti poslovnim i privatnim obavezama, što će izazivati nezadovoljstvo vašeg emotivnog partnera i članova porodice. Dodatne napetosti će izazivati neslaganja oko ulaganja zajedničkih finansija. Vama će biti potreban mir u kući ali nećete uspeti da postignete sklad. Merkur i Venera će sredinom septembra ući u znak Vage i uneće više radosti i zabave u vaš odnos sa partnerom. To će vam pomoći da prevaziđete nesuglasice. U trećoj dekadi septembra ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osobe i preuzećete više inicijative da organizujete zajedničke aktivnosti, izlaske i zabavu. Postići ćete željeni sklad u vezi..

Ako ste slobodni:

Prolazne avanture i zabava biće jedino što će vas interesovati u prvoj polovini septembra. Započećete tajnu vezu, više aferu, sa osobom koja nije slobodna, a sa kojom ćete imati promenljiv i napet odnos jer će pokušavati da utiče na vas kako bi vas navela da sve radite po njenoj volji. Jedino što će vam prijati sa njom biće intimni odnosi. U trećoj dekadi septembra zaljubićete se u osobu koju ćete upoznati na zabavi. Biće to ljubav na prvi pogled i prilika za skladnu i dugu vezu. Stariji Blizanci će biti previše zaneseni i činiće svakakve usluge osobi u koju su zaljubljeni sve dok se ne uvere da ih ova iskorištava. Nakon velikog razočaranja odlučićete da posvetite pažnju osobi koja već dugo pokušava sa vam se približi.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti osetljivo u septembru. Potrebno vam je da se više bavite fizičkim aktivnostima kako biste ojačali kondiciju i imunitet. Smetnje i prolazne tegobe su moguće u vezi probave. Povremeno možete osećati bolove u leđima i kolenima. Poboljšanje vas očekuje krajem septembra. Prijao bi vam odlazak u banju i svakodnevna relaksacija. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kalorične hrane koja sadrži meso i ribu, sir i jaja. Od povrća svakodnevno možete da uzimate pasulj, grašak, sočivo, kupus, krompir i šargarepu. Uzimajte više voća, posebno banane, pomorandžu i grožđe. Povremeno možete jesti testenine i raženi hleb. Izbegavajte suhomesnate proizvode. Potreban vam je B vitamin.

SREĆNI BROJEVI

3, 10, 15, 19, 22

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2019: U VAMA JE IZVESNA NELAGODA I STRAH, ALI, IPAK, JAČA JE ŽELJA DA SE PRONIKNE U NEPOZNATO

3 LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJA UTIČU NA BUDUĆNOST