in

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE

VODOLIJA

POSAO

Na početku septembra će Venera praviti trigon sa Saturnom i omogućiće vam da poboljšate platni promet i uvećate svoju zaradu zahvaljujući tajnim kanalima. Uspećete i da pre roka dovršite jedan projekat što će pozitivno uticati na vaše prihode. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere. To će vam doneti mogućnosti da pokrenete nove projekte u saradnji sa kooperantima. Uspećete da dobijete olakšice i donacije koje će vas finansijski podržati u pokretanju novih projekata. Koristi ćete imati i od platnog prometa, kao i ako je vaš posao povezan sa ekonomijom, bankarstvom i rukovanjem finansijama. Kako ćete u isto vreme nailaziti na prepreke i pokušaje sa strane da budete uvučeni u manipulacije, neophodno je da pažljivo rukujete novcem jer bi vas svaka greška ili mahinacija mogla skupo koštati. Mars će 9. septembra praviti trigon sa Saturnom, što će vam doneti sredstva koja su vam nedostajala za nastavak jednog većeg i dugoročnog projekta iz oblasti građevinarstva. Radi se o sredstvima koja su bila u blokadi.

Budite pažljivi u rukovanju novcem i izbegavajte po svaku cenu mutne radnje, ulazak u rizične transakcije i velike investicije 14. Septembra. Mars će praviti opoziciju sa Neptunom. Doći će do pada vaših akcija i naći ćete se na udaru inspekcija koje će proveravati vaše finansijske transakcije. Ukoliko ste previše koristili tajne kanale, naći ćete se u problemima. To će vam naneti štetu i gubitke. Merkur i Venera će ući u znak Vage i uspećete da ublažite poslovne probleme pokretanjem novih projekata u saradnji sa inostranim partnerima. Ostvarićete uspeh u oblastima prosvete, uvoza i izvoza, dizajna i arhitekture. Finansijske probleme i gubitke možete imati zbog mahinacija vaših saradnika.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima zdravstva, socijalnim službama ili kao magacioneri i pomoćni radnici.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će na početku septembra praviti konjunkciju sa Suncem i pruža vam mogućnost da okrenete novi list i započnete da rešavate sve ono što vam je u odnosu sa voljnom osobom pravilo probleme u proteklom periodu. Mada ćete biti čvrsto rešeni da poboljšate odnos sa partnerom, bićete suočeni sa velikim izazovima koji će izazivati napetost u odnosu.

Sunce će praviti trigon sa Plutonom 13. Septembra i olakšaće vam da se prilagodite potrebama i željama voljene osobe. Ulazak Sunca u znak Vage 23. Septembra doneće vam osveženje u vidu novih interesovanja koja će vama i vašem partneru okupirati pažnju i ispuniti vam zajedničko vreme. Otići ćete i na jedno vikend putovanje i dobro se provesti.

Ako ste slobodni:

Zanimaće vas uglavnom avanture i nećete biti spremni da se upuštate u bilo šta ozbiljno na emotivnom polju. Prilike za avanture ćete imati gde god da izađete u provod. U početku će vam odgovarati da imate susrete na jednu noć uz intimne odnose. U drugoj polovini septembra ćete poželeti i nešto više od toga i pokušaćete da sa osobom sa kojom ste više puta izašli da ostvarite bliži emotivni kontakt. To će ili teško jer ćete otkriti da između vas ima dosta razlika.

Nešto starije Vodolije će pokušati da privuku pažnju osobi koju poznaju preko zajedničkog prijatelja. Prijatelj će vas upozoriti da se radi o komplikovanoj osobi. Uz dosta strpljenja i nesvakidašnjeg pristupa imaćete šanse za uspeh.

ZDRAVLJE

Savetuje vam se da svakodnevno idete u kraću šetnju i da bar nekoliko puta nedeljno praktikujete rekreativne fizičke aktivnosti. Plivanje ili teretana biće vam od velike koristi. Izbegavajte duži boravak na promaji i hladna pića. Biće vam osetljivo grlo i urogenitalni trakt. Moguća je infekcija mokraćnih kanala. Cirkulacija u butinama takođe može biti otežana.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži što više povrća koje možete jesti presno ili praviti razne čorbe ili salate. Meso jedite umereno. Izbegavajte meso sa roštilja, već ga jedite isključivo kuvano. Izbegavajte i pečenu hranu, kao i jake začine. Od voća uzimajte jabuke, grožđe i pomorandže. Potrebno vam je što više vitamina. Izbacite slatkiše i brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

8, 13, 14, 22, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2019: U VAMA JE IZVESNA NELAGODA I STRAH, ALI, IPAK, JAČA JE ŽELJA DA SE PRONIKNE U NEPOZNATO

3 LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJA UTIČU NA BUDUĆNOST