in

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE

VAGA

POSAO

Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Uranom i doneće vam neočekivane finansijske dobitke zahvaljujući vašim tajnim izvorima finansiranja. To će vam omogućiti da uspešno dovršite jedan projekat u roku i poboljšate finansijsko stanje, kao i da postignete stabilnost u daljem razvoju aktuelnih radnih zadataka. Kvadrat Venere sa Jupiterom doneće vam teškoće u pregovorima oko novih projekata. Sa drugom stranom nećete uspeti da postignete dogovor oko raspodele zaduženja i procenta zarade. Bićete neorganizovani i često ćete haotično obavljati radne zadatke. Bićete uz to i rasejani, pa možete lako načiniti grešku i imati gubitak. Konjunkcija Sunca i Merkura sa Marsom će vam omogućiti da započnete sa realizacijom jadnog tajnog plana koji bi vam mogao doneti velike dobitke u budućnosti. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom i poslovima koji su povezani sa pružanjem pomoći drugim ljudima.

Osim što ćete uspevati da postignete sve rokove, ostvarićete napredak u poslovima koji su povezani sa industrijom i građevinarstvom. Budite pažljivi sredinom septembra kada Mars bude pravio opoziciju sa Neptunom jer će vam to doneti finansijske probleme čiji će uzrok biti u vašem nejasnom sagledavanju činjeničnog stanja i greškama u kalkulacijama, kao i u lošim investicijama. Bićete suočeni i sa nekorektnim postupcima jedne osobe koja ima može da vam nanese štetu, a koja će vam spletkariti iza leđa, tako što će o vama širiti glasine o vašem navodnom nepoštenju i slično. Merkur i Venera će ući u vaš znak, a kako je Venera ovde jaka, uspećete da zauzmete bolje pozicije i da se izborite sa problemima u poslovnim odnosima, kao i sa teškoćama u obavljanju prioritetnih radnih zadataka. Uspeh ćete imati u pregovorima i trgovini. Nezaposlene Vage će najviše šansi za stalno zaposlenje imati u sektoru prehrambene industrije, građevinarstva i u sektoru energetike. Izbegavajte sektor usluga jer ovde nećete biti zadovoljni.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Imaćete dovoljno mogućnosti da organizujete intimne trenutke udvoje sa voljenom osobom. Razgovaraćete više nego obično o svemu o čemu radije ćutite i o onim stvarima koje ste iz nekog razloga krili od partnera jer ste se plašili da vas neće razumeti. Sada ćete imati dosta razumevanja jedno za drugo i uspećete da rešite nešto što vam je brinulo od ranije. Druga polovina septembra će biti nestabilna zbog opozicije Marsa sa Neptunom. Imaćete utisak da vam partner nije sve rekao, da postoji još nešto što krije od vas i da će nastaviti sa takvim ponašanjem. S druge strane, vaš partner će otkriti nešto što ste vi skrivali od njega i neće moći to da razume. Biće vam potrebno dosta strpljenja kako biste to prevazišli.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu koja nije slobodna ali koja će vam dati signal da je zainteresovana za vas. Počećete tajno da se viđate, da biste ubrzo započeli tajnu vezu. Vaša veza već od samog početka neće biti skladna i stalno ćete se suočavati sa nezadovoljstvom. Sredinom meseca ćete shvatiti da vaša ljubav ima mnogo više tajni nego što ste mogli da pretpostavite, kao i da vi niste jedini s kim održava tajnu vezu. Prekinućete taj odnos i upoznaćete nekog ko će vam postati blizak. Starije Vage će biću upletene u jednu aferu, a oko njih će se vrteti razne osobe sumnjivog morala koje će im predlagati vezu. Izbegavajte tajne veze i one preko interneta. Tek krajem septembra moguće je poznanstvo sa iskrenom osobom.

ZDRAVLJE

Septembar vam je osetljiv mesec za zdravlje. Bićete podložni hormonskim promenama, alergijskim reakcijama i sklonosti porocima koji bi mogli da negativno utiču na vaše zdravlje. Moguće su i smetnje prouzrokovane nepravilnim radom štitne žlezde. Proverite krvnu sliku i radite vežbe za bolju cirkulaciju. Izbegavate preterivanje u hrani i piću. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje potpomažu izbacivanje štetnih materija iz vašeg organizma. Jedite svakodnevno celer, brokoli, kelj, pšenične klice i blitvu, kao i presno voće i povrće. Najviše će vam odgovarati ceđeni sokovi. Jedite badem, indijski orah i sirove semenke suncokreta. Izbegavajte alkoholna pića i suhomesnate proizvode.

SREĆNI BROJEVI

9, 12, 15, 20, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2019: U VAMA JE IZVESNA NELAGODA I STRAH, ALI, IPAK, JAČA JE ŽELJA DA SE PRONIKNE U NEPOZNATO

3 LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJA UTIČU NA BUDUĆNOST