in

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: OVAJ MJESEC JE PRAVA PRILIKA DA NAĐETE IDEALNOG PARTNERA

RIBE

Volite se sa vašim partnerom i ne dozvoljavate da vas išta ometa. Srećni ste i zadovoljni. Ovoliko pažnje i ljubavi niste odavno osetili. Uživate u novoj vezi i ne dotiču vas komentari drugih, samo želite da odete sa voljenom osobom negde daleko i da zaboravite na sve brige i probleme koji su vas ometali da normalno funkcionišete u prethodnih nekoliko sedmica.

Svaki dan na poslu vam je jednoličan ali vas drži to što je društvo zanimljivo i što uvek imate mnogo tema za razgovor. Ipak ste vi tu samo iz jednog razloga a to je da zaradite platu i da svako ide svojoj kući, ali dok ste na poslu umete da zvučite kao da ste sa svima najbolji prijatelji.

Ipak, van posla ne volite da se družite sa kolegama, mada bi bio red da saznate nešto više o njima pošto višak prijatelja nikome neće smetati.

Ovog meseca će vaša energija varirati iz dana u dan a to generalno nije dobro ni za vas ni za vaš organizam. Ukoliko se s vremena na vreme osećate umorno i ako tada niste u stanju da razmišljate logično, organizam vam govori da vam nedostaje hranljivih namirnica i da se bez razloga izgladnjujete. Unosite sve namirnice ali umereno, nemojte preterivati ni sa šećerom ali ni sa masnom hranom. Ipak, i šećer i masnoća su vam potrebni kako bi organizam pravilno funkcionisao.

MANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: BLIZANAC NEVJERAN, A OVOM ZNAKU NIKAD NIJE NIŠTA PO VOLJI

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JULI 2019: USHIĆENJE, SREĆA, RADOST I VESELJE ISPUNIĆE TVOJ DAN