in

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: OVAJ MJESEC JE PRAVA PRILIKA DA NAĐETE IDEALNOG PARTNERA

BLIZANCI

Emocije su vas skroz nadvladale. Uživate u svakom danu provedenim sa vašim partnerom. Ljubav vam je odjednom ulepšala život. Ali potajno se plašite da će se ta jaka ljubav ugasiti. Jasno vam je da zaljubljenost ne traje večno, ali da se nakon perioda emocije stabilizuju i onda možete uživati u vremenu sa partnerom na neki drugi i malo zreliji način.

Nikada ne stižete da izvršite vaše obaveze. To vas uglavnom i nervira. Polako gubite strpljenje. Organizovanost je ono što vama treba. Usredsredite više pažnje na sitnice koje će vam pomoći da bolje rasporedite obaveze.

Ne oslanjajte se mnogo na vaše najbliže, i oni imaju svoje obaveze koje moraju da završe, preuzmite odgovornost i sve uradite sami kako vam ne bi posle prebacivali da ste neodgovorni i nesposobni.

Osećate se da ste pod pritiskom ali to nikome ne pokazujete zato što se plašite da će svi misliti da ste slabi i da niste sposobni da svoje obaveze sami završite. Vi niste svemoćni, imate pravo da se osećate i tužno i umorno, ne možete u svakom trenutku da budete nasmejani i raspoloženi, može da se desi da vam poneki dan i nije tako idealan, u tim trenucima imate pravo da se osećate kao da vam treba podrška.

MANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: BLIZANAC NEVJERAN, A OVOM ZNAKU NIKAD NIJE NIŠTA PO VOLJI

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JULI 2019: USHIĆENJE, SREĆA, RADOST I VESELJE ISPUNIĆE TVOJ DAN