in

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: OVAJ MJESEC JE PRAVA PRILIKA DA NAĐETE IDEALNOG PARTNERA

RAK

Iako ste mnogo rasejani i pod stresom, ne dozvolite da životni i porodični problemi utiču na vašu produktivnost u radu. Dajte sve od sebe, vi zaslužujete bolje. Mogući problemi sa glavoboljom. Odmarajte se više i dobro se naspavajte. Konsultujte stručno lice za savete u vezi sa mentalnim opuštanjem. Razmislite da u svakodnevnicu uvrstite meditaciju i mišićnu relaksaciju.

Ljubav ste uvek uzimali zdravo za gotovo. I kao mlađi i kao stariji, ljubav vam je uvek bila na dohvat ruke i smatrali ste da će to večno da traje. Ipak, kako vreme prolazi vi polako shvatate da vas je prava i iskrena ljubav zaobišla i polako vas hvata panika zbog toga.

Nikada niste osećali pravu ljubav, da patite zbog nekoga i da vam neko nedostaje, da ne možete da funkcionišete zbog toga, i to želite da iskusite barem jednom u životu.

Problemi sa disajnim organima. Uporan kašalj vam zadaje podosta problema i neprospavanih noći. Izgleda da vam je usledio period kada vam skoro ništa ne ide od ruke. Razmislite o odmoru gde ćete se oporaviti i sabrati misli i osećanja. Ako je sa vama fizički sve u redu, moguće je da imate neke zdravstvene probleme na nervnoj bazi i da je situacija malo kompleksnija nego što ste očekivali.

MANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: BLIZANAC NEVJERAN, A OVOM ZNAKU NIKAD NIJE NIŠTA PO VOLJI

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JULI 2019: USHIĆENJE, SREĆA, RADOST I VESELJE ISPUNIĆE TVOJ DAN