in

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: OVAJ MJESEC JE PRAVA PRILIKA DA NAĐETE IDEALNOG PARTNERA

VAGA

Nije život bajka pa da sve ide kako vi zamislite. Naprotiv, u većini slučajeva neće biti baš kako vama odgovara, a to što ste do sada uspeli da ostvarite to što ste poželeli je samo splet okolnosti a ne samo vaša zasluga. Neki ljudi ne urade gotovo ništa pa im opet sve ide od ruke, neki se trude i trude a sve što doživljavaju je poraz za porazom, na to niko ne može da utiče.

Emotivno ste iscrpljeni i svakog trenutka ste spremni da pobegnete od svih i da se više nikada ne vratite. Dajete sebe do maksimuma a ne dobijate ništa zauzvrat, za vas je ceo život borba koja se ne završava i to traje i traje, mesecima i godinama.

Ni ovog meseca stvari neće biti mnogo bolje, jedina svetla tačka na kraju tunela vas može dočekati krajem meseca ako sve protekne po planu.

Problemi sa ždrelom i grlom vam po ko zna koji put otežavaju spavanje i funkcionisanje tokom dana. Najbolje je da proverite da li je reč o alergiji ili nečemu hroničnom. U svakom slučaju neki lek će vam biti potreban pre ili kasnije. Zakažite pregled kod lekara i krenite sa ispitivanjima što pre, kako bi saznali tačan razlog vašeg stanja.

MANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: BLIZANAC NEVJERAN, A OVOM ZNAKU NIKAD NIJE NIŠTA PO VOLJI

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JULI 2019: USHIĆENJE, SREĆA, RADOST I VESELJE ISPUNIĆE TVOJ DAN