in

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: OVAJ MJESEC JE PRAVA PRILIKA DA NAĐETE IDEALNOG PARTNERA

LAV

Ponekad se plašite da iznesete mišljenje pred vašim partnerom. Brine vas da će to dovesti do sukoba između vas dvoje i da odnos neće biti kao pre. Zbog toga ste uvek nesigurni u razgovoru sa vašim partnerom. Dobili ste posao iz snova i pred vama se otvara put mnogih mogućnosti. Pratite vašu intuiciju i sigurno ćete uspeti. Ne plašite se, budite hrabri.

U suštini se osećate vrlo dobro. Povremeno osećate blagu nervozu. Više vremena provodite sa dragim ljudima i u opuštajućoj atmosferi. Vremenom ćete naučiti da kontrolišete nervozu i svedete je na minimum.

Na vašu veliku žalost, okončali ste dugogodišnju vezu. Ne možete da se pomirite sa tim čak i ako ste svesni da dalje nije moglo. I vi i partner patite ali zarad vašeg dobra budite strpljivi, vreme leče sve.

Oslabljen vam je imunitet i to je razlog čestih prehlada. Na prethodnom poslu ste radili poslove koji su vam direktno ugrožavali život i potrebno vam je vreme da se oporavite. Ne vredi sada da se nikom žalite, jasno vam je da ćete samo izgubiti vreme i živce i da na kraju možete još i platiti nadoknadu zato što ste govorili protiv svoje bivše firme, zato je bolje da prećutite i čekate da se organizam oporavi.

MANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: BLIZANAC NEVJERAN, A OVOM ZNAKU NIKAD NIJE NIŠTA PO VOLJI

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JULI 2019: USHIĆENJE, SREĆA, RADOST I VESELJE ISPUNIĆE TVOJ DAN