in

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: OVAJ MJESEC JE PRAVA PRILIKA DA NAĐETE IDEALNOG PARTNERA

ŠKORPIJA

Osoba kojoj vaše srce pripada vas ne primećuje. Nije zainteresovana za flert ni ozbiljniju vezu. Da više emotivno ne bi povređivali sebe, potražite novu ljubav. Budite sigurni da postoji, potrebno je samo malo više strpljenja. Ne gubite nadu. Ponekad vam je ljubav pred očima ali vi kao da ne vidite baš najbolje. Ipak, iako imate dosta prijatelja koji gaje emocije prema vama, te emocije nisu obostrane i tu ništa ne možete da silite.

Uspešno ste realizovali zadatak i veoma ste ponosni na sebe. Uložili ste dosta truda. Zaslužujete da izvedete društvo na piće i maksimalno se opustite i proslavite.

Ipak, ne dozvolite da se previše opustite pošto vas u budućnosti čeka period sa napornim poslovnim obavezama i nećete imati puno vremena za relaksaciju, budite spremni na prekovremeni rad i manje vremena ćete provoditi sa najdražima.

Mogući problemi sa nesanicom. Ako ne pronadjete prirodno rešenje, obratite se lekaru. Par lekova vam neće naškoditi. Osećaćete se bolje, pokušajte. Ipak, ako mislite da možete sami da rešite ovaj problem pokušajte to na prirodan način, uz pomoć prirodnih preparata, čajeva i toplih napitaka. Bitno je da svako veče legnete mirne glave, bez pritisaka i obaveza koje vas čekaju narednih dana.

MANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: BLIZANAC NEVJERAN, A OVOM ZNAKU NIKAD NIJE NIŠTA PO VOLJI

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JULI 2019: USHIĆENJE, SREĆA, RADOST I VESELJE ISPUNIĆE TVOJ DAN