in

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: OVAJ MJESEC JE PRAVA PRILIKA DA NAĐETE IDEALNOG PARTNERA

BIK

Iako vas neke stvari sputavaju u onome što želite da postignete, vi ih bez problema obavljate. Nakon toga se osećate ispunjeno. U poslu uživate i to vas opušta. Osećate se dobro i ponosni ste na fizičku kondiciju koju posedujete. Sati napornog treniranja su se napokon isplatili i ujedno vam poboljšali imunitet. Zdravo se hranite i držite do svoje figure. Znate se i sami da su mnogi ljubomorni na vas zbog vašeg uspeha ali to vam daje snagu da nastavite dalje.

Partner je totalno izgubio poverenje u vas. Način na koji se ophodite prema njemu je doveo do ovakve situacije. Pokušavate na sve načine da se iskupite ali ovog puta ste baš debelo zaglibili.

Biće vam potrebno dosta zalaganja i trude da povratite partnerovo poverenje i ljubav. To neće biti lako, može potrajati mesecima i godinama, ali ćete uspeti u tome ako imate dovoljno volje i želje da stvari budu kao ranije.

Kolega kojeg ste već duže vremena menjali se vratio na radno mesto i nije baš zadovoljan vašim radom. Dosta zadataka je ostalo nerealizovano i niste u potpunosti ispunili očekivanja. Znate i sami da se niste trudili dovoljno i da ste zbog toga sada u nezavidnoj situaciji. Ipak, u dubini duše ste se nadali da nećete dugo ostati na ovom mestu pošto ste niste baš najbolje uklopili.

MANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: BLIZANAC NEVJERAN, A OVOM ZNAKU NIKAD NIJE NIŠTA PO VOLJI

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JULI 2019: USHIĆENJE, SREĆA, RADOST I VESELJE ISPUNIĆE TVOJ DAN