in

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: OVAJ MJESEC JE PRAVA PRILIKA DA NAĐETE IDEALNOG PARTNERA

STRELAC

Posvađali ste se sa partnerom i niko od vas ne popušta. Ipak, načinite prvi korak i skratite svima muke. Ljubav je jaka i pobedićete sve probleme zajedničkim naporima. Previše ste slični i to je vaš najveći problem, svako mora da istera neko svoje mišljenje bez obzira ko je u pravu. Neko će morati da se promeni ako mislite da vaša veza opstane na duži rok. U suprotnom, svađe će da budu sve učestalije čak i zbog nekih nebitnih stvari.

Pred vama je veliki i odgovoran zadatak. Niste sigurni da li možete da ga sami izvedete do kraja i to vas dosta plaši. Budite slobodni i zatražite pomoć prijatelja, sa nestrpljenjem čekaju vaš poziv. Budite pozitivni.

Opterećeni ste dešavanjima oko vas i uznemireni zato što ne možete da vladate situacijom. Udahnite oduboko i potražite savet bliskih osoba od poverenja. Zato i postoje najbolji prijatelji.

Uglavnom se dobro osećate osim povremenih glavobolja koje su na svu sreću kratktrajnog karaktera. Šetajte više pored reke i dišite duboko. Dobro se osećate kada ste opušteni. Smireni ste i opušteni samo kada nemate preveliki broj obaveza a to je veoma bitno kako biste bili uspešni na svim poljima. Pokušajte da uživate u životu što češće, ne opterećujte se nevažnim stvarima koje vas samo mogu dekoncentrisati.

MANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: BLIZANAC NEVJERAN, A OVOM ZNAKU NIKAD NIJE NIŠTA PO VOLJI

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JULI 2019: USHIĆENJE, SREĆA, RADOST I VESELJE ISPUNIĆE TVOJ DAN