in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JULI 2021: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

JARAC

NEPRILIKA-VENČANJE-NEISKRENOST

Ljubav

Jarčevi u vezama i brakovima – red leda, red meda. Doduše, bar po kartama sudeći – ovog meseca će tog „leda“ biti nešto više. Problemi u odnosu sa partnerom uglavnom će se javljati zbog ljubomore, ali verujem da ćete vi vrlo uspešno pronalaziti i druge razloge za nervozu.

Neki put će biti dovoljna jedna reč, da bi se situacija iz dobre pretvorila u lošu. Jedino što mogu da vam preporučim jeste da pokušate da što više otvoreno razgovarate o svojim problemima, možda to pomogne….Slobodni Jarčevi se baš i neće usrećiti u emotivnom smislu tokom juna. Čak i da otpočnete neku priču – nećete biti zadovoljni…

Posao

Pripremite se na veliki broj obaveza i jedan jak tempo u poslovnom segmentu, pogotovo u prve dve dekade juna. Biće problema, ali biće i dobrih rezultata, a to je suštinski i najvažnije.

Problemi dođu i prođu, a rezultati ostaju, zar ne? No, ulaskom u treću dekadu već morate postati obazriviji. Problem neće biti u vama nego u ljudima kojima ste okruženi. Pažljivo birajte saradnike, a slobodno možete računati i na neke nekolegijalne poteze ljudi u koje ste mogli da se „zakunete“. Novac – srednje…

Zdravlje

Poslednji dani juna će vam već biti prilično naporni. Umor i iscrpljenost tada uzimaju maha, pa pokušajte da makar u tom periodu odete na kraći odmor ili da se više relaksirate.

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA