in

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

Škorpija – Horoskop septembar 2023

U septembru 2023. godine, predstavnici horoskopskog znaka Škorpija počeće da gledaju na život kroz ružičaste naočare. Nema ničeg lošeg u optimističnom gledištu, sve dok on ne postane sam sebi cilj i ne zameni pravu stvarnost postojanja.

Međutim, Škorpije mogu naići na poteškoće. Oni će videti, čuti i percipirati stvari samo onako kako žele. Na primer, oštar kritičar može da komentariše projekat Škorpije, rekavši da je dobar samo za amatere. Predstavnici ovog znaka biće presrećni, a koliko god njihovi prijatelji pokušavali da ukažu na upozorenje o “amaterima”, oni će to prosto prečuti, jer im tako odgovara.

Čak iako nekim čujem to dopre do njih, u najboljem slučaju, pravdaće se time da su drugi zavidni, a u najgorem će optužiti druge za izdaju. Zato će, uglavnom, njihovi prijatelji i poznanici radije ćutati.

Škorpije će doći do pravog stanja stvari same, i to prilično brzo — nakon prvog bolnog škljocaja. Međutim, vreme će biti izgubljeno, i biće besmisleno pokušavati popravljati situaciju, pa će morati da počnu iznova.

Inače, Škorpijama je poslovna situacija povoljna u septembru. Ali neće se materijalizovati u tom mesecu. Ako predstavnici ovog znaka žele da postignu nešto stvarno tokom narednih 30 dana, trebalo bi da se pripreme na najgore. Praktični rezultati će doći brzo, a iako će se doživljavati kao izolovani slučajevi, slepa sreća će odrediti u kom pravcu će se razvijati.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2023: Neprijatelj, udovica, gubitak

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća