in

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

Bik – mesečni horoskop za septembar 2023

Bik ovog meseca više nego ikada treba da ostane konzervativan i da ne teži promenama, jer svaka od njih može da poremeti važne procese u životu. Problem je u tome što će logika događaja u septembru gurnuti Bika ka nepromišljenim postupcima.

Na primer, njihova voljena osoba će otići na put, dok će Bik doći na ideju da priredi žurku sa prijateljima. Kao rezultat toga, oni će se zaneti i propustiti važan poziv, koji bi mogao biti poziv za zajednički odmor ili čak i zajednički život.

Ili na poslu, iznenada će se pojaviti prilika da se opustite, a vi ćete provesti više vremena nego što bi trebalo u prostoru za pušenje. Kao rezultat toga, upravo u tom trenutku njihov šef, koji je doneo odluku da nekoga postavi na novootvoreno mesto, primetiće konkurenta.

Međutim, propuštene prilike nisu najveća katastrofa koja se Biku može desiti u septembru. Da bi sebi olakšali život, mogu da ukinu određene obavezne rituale, poput čitanja priče za laku noć detetu ili ljubljenja supružnika pre odlaska na posao.

Možda se čini kao mala stvar, jer dete je već dosta odraslo, a supružnik ustaje i odlazi baš rano, ali upravo od tih malih stvari ponekad se formiraju naši životi. Naravno, nije sve počelo u septembru, ali upravo u ovom prvom jesenjem mesecu Bikovi će možda otkriti da su odnosi u porodici zahladneli i da je nestala toplina koja im je donosila radost.

Zato je važno da Bik u septembru razmotri alternative. Pristankom na neku promenu, oni svakako moraju naći dostojnu zamenu za životno pravilo koje su odlučili da napuste.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2023: Neprijatelj, udovica, gubitak

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća