in

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

Vaga – Neosvojiva tvrđava u koju će drugi s poštovanjem gledati

Mesečni horoskop za septembar 2023 Vagama predviđa biće uspeh u oblastima života koje ne podrazumevaju kontinuitet, tradicionalnost i inovacije. Međutim, Vage će moći da se pokažu kao kreativne i snalažljive osobe, ali ne kroz inovacije već kroz duboko uranjanje u prošlost.

Otkriće se da Vaga u sećanju krije neke poluzaboravljene rituale i ceremonije koje će, kada se iznesu na videlo, zasijati novim živim bojama. Treba napomenuti da se ovde misli na stil, fazon, stav ili atmosfesru koju nose sa sobom…

To se može primeniti u bilo kojoj oblasti, od poslovnih odnosa do romantičnih kontakata. Ako se suoče sa izborom, Vage će uvek stati na stranu poznatog. U septembru neće hteti da se odvoje od svojih korena. Ako moraju da učestvuju u kolektivnom projektu, Vaga će izabrati staromodne metode bez straha da će biti označena kao “staromodna”. I pobediće, što je zanimljivo jer nikada neće sumnjati u sopstvenu ispravnost.

Ako govorimo konkretnije o ponašanju Vage u septembru, predstavnici ovog znaka će i dalje biti donekle udaljeni i hladni. Bez obzira šta se dešava sa njima ili oko njih, Vaga neće ni obrvu podići. Toliko će biti zainteresovana za promene oko nje.

Zahvaljujući tolikom samopouzdanju, postaće referentna tačka za druge – ona je standard prema kom će drugi ravnati svoje moralne kodekse, ponašanja i akcije.

Na primer, ako je neko od prijatelja Vage optužen za prevaru ili neku drugu protivpravnu radnju, predstavnici ovog znaka će ostati mirni i staloženi sa osumnjičenim, kao što su bili i ranije. I tek po izvođenju neoborivih dokaza dozvoliće sebi da daju ocenu situacije.

Međutim, nikada se neće spustiti tako nisko da se pretvaraju da osoba koja je pogrešila nikada nije bila njihov prijatelj. Generalno, Vaga će u septembru negovati stare veze i bukvalno će sahraniti sve nesuglasice i ružne emocije koje je imala u prethodnom periodu prema svojim voljenima.

Što se tiče nedavnih kontakata i novih poznanstava, verovatnije je da će ih predstavnici ovog znaka prekinuti.

Ovog meseca može doći do okolnosti u kojima će Vage razmišljati o stvarima koje im pripadaju, ali se čine da više nisu neophodne. Neki ljudi mogu doći do odluke da ih prodaju ili bace. Ovo ne bi trebalo da se radi. Vrlo brzo će ova imovina biti preko potrebna, a Vage će zažaliti zbog svog nepromišljenog postupka.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2023: Neprijatelj, udovica, gubitak

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća