in

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

Vodolija – Susret sa samim sobom

U septembru 2023. godine, predstavnici horoskopskog znaka Vodolija iznenada će shvatiti da su sami. Neće više biti učitelja ili mentora koji bi pomagali u životnim problemima i sve će morati sami da rešavaju, uključujući i svoj posao.

Moguće je da će, kada pojedinci Vodolije shvate svoju samoću, pogrešiti i skrenuti pogrešno. Srećom, u poslednjem trenutku će se pojaviti neko iz njihove prošlosti i pomoći im da se vrate na pravi put, odakle će dalje morati sami.

Vodolije će dobijati mnogo različitih predloga u narednih 30 dana. Svi će biti manje-više poznati, jer su Vodolije u prošlosti već razmišljale o takvim ponudama, prilikama i sl. Ukoliko im se dopadne ponuda, prihvatiće je i radiće na njoj sa puno elana, ali zvezde će otežati dostizanje cilja. Moguće je da ćete odustajati na samom finišu. Bilo da je posao ili ljubav u pitanju.

Predstavnici znaka treba da imaju na umu da će, najverovatnije, doći do nekih dubokih unutrašnjih promena u njima samima. Biće im dosadno da rade ono što su radili ranije. Štaviše, u nekim slučajevima, Vodolije će početi da negoduju zbog pokušaja da ih nateraju da se upuste u nešto što su odavno prerasli.

Što se tiče novih pravaca, njih će privući samo nepoznato – ono što budi radoznalost i golica intelekt. Ono što vam je ranije izazivalo skepticizam, sada će vam biti vrlo primamljivo. Vodolije će morati da paze na sebe. Novi entuzijazam može brzo da preraste u maniju. Pokušajte da ostanete mirni, sabrani i realni.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2023: Neprijatelj, udovica, gubitak

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća