in

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

Blizanac – mesečni horoskop za septembar 2023

Mesečni horoskop za septembar 2023 Blizancima donosi ispunjenje nekih davnih želja. Dobiće nagradu koja im je nekada bila oteta ispred nosa. Situacija će se ponoviti, ali ovog puta će Blizanci postupiti ispravno, ako su, naravno, poradili na svojim greškama iz prošlosti.

Međutim, septembar je tako raspoređen da će i greške, ako Blizanci naprave nove, ići u njihovu korist. Tako da je pobeda neizbežna. Ali ovo nije razlog za opuštanje.

Predstavnici znaka treba da imaju na umu da će njihov stari pouzdani protivnik, koji je ranije uživao u ponižavanju Blizanaca, ponovo pokušati da doživi iste emocije. Bitka može biti otvorena, na primer, između sportista, ili indirektna ako učestvuje veliki broj ljudi sa obe strane takmičenja.

U svakom slučaju, uspeh će zavisiti od toga šta i kako radi Blizanac. Naravno, ne postoje univerzalni recepti za pravilno organizovanje svog posla za pobedu. Ali predstavnicima znaka će pomoći njihova proaktivna priroda.

Ovo je vrlo jednostavna preporuka: samo uradite to i sve će uspeti. Kamen koji se kotrlja ne skuplja mahovinu. A drugo pravilo pobednika je da zapamti pravila igre, ali da koristi svako dozvoljeno odstupanje od njih.

Pouka koju treba da izvučite u narednih 30 dana je to da obratite pažnju na sve ono u vašem životu što vas motiviše. To mogu biti i dragi ljudi, a ne samo materijalne stvari. I promenite percepciju – kada takmičenje budete gledali kao priliku za sopstveni rast i kada budete težili toj jedinstvenoj, samo vašoj, nagradi – tada ćete biti nepobedivi.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2023: Neprijatelj, udovica, gubitak

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća