in

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

Ribe – Mesečni horoskop za septembar 2023

Predstavnici horoskopskog znaka Ribe imaće sreće u septembru 2023. godine, toliko da će profitirati i tamo gde najmanje očekuju. Međutim, u početku se mogu pojaviti neke prepreke na njihovom putu ka cilju, ali će ih lako savladati ili jednostavno zaobići.

Inače, u drugom slučaju, ako Ribe ne ustraju i umesto da pokušaju da se uguraju u prepun lift, krenu na put peške koristeći stepenice, negde između spratova, sigurno će pronaći nešto vredno što je neko ispustio, a to može veoma vredno. I bukvalno – možete se dobro materijalno okoristiti, ali i preneseno – možda ćete dobiti odgovore na dugo čekana pitanja ili potvrdu da ste na dobrom putu i sl.

Generalno, septembar je vreme ne samo za sumiranje prethodne godine već i za pregled dokumenata – mogli biste otkriti vrlo važne stvari. Osim toga, septembar je dobar jer će Ribe biti zaštićene od napada zlonamernika.

Imaćete veliku naklonost i pomoć prijatelja. To čete i bukvalno osetiti. Čak i ako Ribe negde povuku dvosmislene poteze, prijatelji će odlučnim akcijama i izjavama brzo svima dati do znanja “šta je to pesnik hteo reći”.

Međutim, mesečni horoskop za septembar 2023. godine vam otvara priliku septembru da pokažete zašto ste zaslužili tako velikodušne i verne prijatelje. Držite oči i dušu širom otvorene, kada su vaši prijatelji ili voljeni u pitanju. Moguće je da će neko dospeti u nevolju, a vaša pomoć bi tu mogla da odigra presudnu ulugu. Nemojte propustiti takvu priliku.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2023: Neprijatelj, udovica, gubitak

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća