in

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

Lav – Mesečni horoskop septembar 2023

Predstavnici zodijačkog znaka Lav navikli su da budu sami, govore iskreno, gledaju pravo napred i ne skrivaju svoje želje. U septembru će Lavovi morati da usvoje suprotan stil ponašanja.

Oni će morati da postanu misteriozni ili potpuno nepristupačni, u zavisnosti od situacije i potrebne maske. U početku, potreba za prevarom će ih jako iznervirati. Ali nakon zrelog razmišljanja, predstavnici ovog znaka će shvatiti da im je ponuđena dobra strategija za postizanje svojih ciljeva.

Na primer, ako govorimo o osvajanju ženskog srca, koje vrste “fazona” su predodređene za uspeh? Jak, bogat, inteligentan i ljubazan. To sve su Lavovi, zar ne?

Lavovi će u septembru konačno otkriti i prigrliti svoju ličnu tajnu. Čak i ako uz pomoć lažne misterije samo treba da prikrijete svoju nesposobnost u određenoj stvari, to će funkcionisati upravo onako kako je potrebno. Da ne govorimo o skrivenim vrlinama koje su se do sada skrivale. One će se pojaviti na bini u tačnom trenutku koji odredi sam Lav, a protivnik će biti demoralisan.

Međutim, Lavovi će morati da nauče da sakriju svoja prava osećanja i reakcije. Neki će možda morati da provedu nekoliko sati ispred ogledala, dok će drugi možda biti zadovoljni popularnom knjigom o znakovnom jeziku. Samo nemojte potcenjivati potencijalnog neprijatelja.

Sasvim je moguće da su i oni pročitali ovu knjigu i da će moći da prozru prevaru. Kao i svakom poslu, Lavovi će morati kreativno da pristupe prevari. Prijatelji će vam pružiti odličnu pomoć i dati dobre predloge, čak i ako sami smatraju da je ideja prevare odvratna.

Inače, dok razgovaraju o ovoj temi, Lavovi će takođe imati priliku da materijalizuju svoju frustraciju licemerima. To se može dogoditi i na najjednostavniji mogući način – moguće je da ćete dobiti poziv da učestvujete u reklami, filmu ili nekoj drugoj situaciji u kojoj ćete na kreativan način pokazati svoju frustraciju i osloboditi je se.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2023: Neprijatelj, udovica, gubitak

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća