in

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

Jarac – Vreme je da se pogledate u ogledalo

Mesečni horoskop za septembar 2023. godine Jarcu omogućava da sebe i svoj život sagleda tuđim očima. Možda će imati priliku da se pojave u TV emisiji, ili će, naprotiv, imati sreće da upoznaju nekoga ko je, prema popularnom mišljenju, tačna kopija Jarčeva.

Ukratko, bez obzira na to kako Jarčevi doživljavaju ovaj pravi poklon zvezda (kao sreću ili suprotno), ono što vide će ih užasnuti. Okolnosti poslednjih godina bile su takve da Jarčevi nisu imali vremena da se odmore, pa čak ni da se pogledaju u ogledalo.

Videli su sebe onakvima kakvi su bili – okretni i živahni, kako brzo osvajaju jednu po jednu šefovsku poziciju. I odjednom se ispostavi da je stolica malo pretesna, zglobovi bole, a misli im se vrte u krug. Naravno, Jarčevi su znali da su se promenili tokom godina, ali ne u tolikoj meri i na gore! Ovo bi kod večine ljudi izazvalo očaj, ali ne i kod Jarčeva. Počeće da traže načine da poprave stvari.

Ukoliko se predstavnici znaka ipak odluče da povrate izgubljenu pokretljivost i živost, moraće mnogo da rade na sebi, eventualno ulažući u razne zdravstvene i obrazovne projekte. Problem je što nikakva korekcija ne može ništa popraviti.

Moraće da se suštinski slome i postepeno prilagode novom obliku. Proces će biti dug i mukotrpan. Na primer, ako glavni problem postane prekomerna težina, Jarčevi će morati da pristanu na liposukciju, a zatim se surovo ograniče u hrani i ne izlaze iz teretane. Ako se radi o stilu rukovođenja, postoje dve opcije: ili ćete sve uraditi sami ili ćete otpustiti celo odeljenje i zaposliti nove zaposlene.

Ali čak ni u ovom slučaju, trenutni prelazak sa autoritarnog na demokratski stil rukovođenja nije moguć. Problem je što okolina neće baš blagonaklono gledati na ove pokušaja Jarca da se promeni.

Možete očekivati trnovit period, mnogo svađa i razočarenja.

Možda ne bi trebalo da pravite nagle promene niti da preduzimate iznenađujuće akcije? Jednostavno se prilagodite promenjenoj situaciji i prihvatite nova pravila igre.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2023: Neprijatelj, udovica, gubitak

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća