in

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

Rak – Više u snovima nego u stvarnom životu

Horoskop za septembar 2023 Rak – stiže malo haosa i raštrkanosti u vaš život. U vašem srcu i glavi počeće da buja neka nova ideja. Jasan i precizan projekat je još daleko, ali vi ćete sanjati. I to mnogo.

Što da ne? Ionako u svoj svet snova retko puštate nekoga. Kroz to sanjarenje ćete pobeći od predvidivosti, praktičnosti i monotonosti stvarnog života. Uronićete u svet pojačanih emocija i ispunjenja želja.

Rakovi će u septembru mnogo maštati, postepeno shvatajući šta stvarno žele.

Što se tiče stvarnog života, sve će za Rakove funkcionisati kao dobro podmazana mašina. Sva utvrđena pravila će se poštovati. Šeme i obrasci će raditi kako treba. Neće biti neočekivanih događaja. Rakovi su naporno radili prethodnih meseci kako bi to osigurali.

Međutim, drugima ćete biti drugačiji i malo čudni. Kolege će primetiti da dolazite na posao kasnije nego inače. Pedantna evidencija, koju ste vi vodili, a na koju su se svi oslanjali više neće biti tako pedantna. Svi će videti da se nešto događa sa Rakom, ali neće se usuditi da tražiti odgovor, jer će ih vap rasejani osmeh zbuniti dodatno.

U nekom momentu, vi ćete to primetiti i pokušati da se “saberete”, ali iz toga neće izaći ništa posebno značajno.

Predstavnici ovog znaka u septembru mogu se uporediti sa jedrenjakom, koji zbog prethodno dobijenog zamaha klizi preko potpuno glatkog mirnog mora i strasno sanja o vetru, sprema se za oluju, nada se povoljnom pasatu.

Drugim rečima, Rakovi će iz daleka osetiti nadolazeće promene i mentalno se pripremiti za njih.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2023: Neprijatelj, udovica, gubitak

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća