in

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

Devica – Jeste li spremni na neslućen uspeh?

U septembru 2023. predstavnici horoskopskog znaka Devica mogu započeti najuspešniju fazu svog života. Da bi to uradili, moraju prestati da razmišljaju o izmišljenim nevoljama, da preuzmu inicijativu i samouvereno stanu na širok i otvoren put.

Kroz mračnu prašumu su prošli i sada je pred njima otvoren, ali još uvek pomalo trnovit put. Glavna stvar je preispitati svoje strahove. Možda razlozi koji su ih izazvali više ne postoje.

Ukoliko predstavnici ovog horoskopskog znaka ne uspeju da ubrzaju svoj sadašnji projekat, uspeće da ga odlože i da se okrenu alternativnim aktivnostima. Međutim, postoji uslov.

To mora biti nešto sasvim novo i zanimljivo. Možda su se Device u prošlosti bavile takvim hobijima, ali ne ozbiljno i ne zadugo.

Vrlo je moguće da će se neka mala i kratkotrajna ideja u septembru materijalizovati, pretvarajući se u višemesečni projekat koji donosi pristojnu zaradu. Možda su Device u svojim snovima videle sebe kao nekakvog lidera i smejale se same sebi i svojim “ludim” snovima.

Međutim, ovog meseca najfantastičnije ideje mogu postati stvarnost. Za ovo je potrebno samo malo smelosti i vere u sopstvene sposobnosti.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2023: Neprijatelj, udovica, gubitak

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća