in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2019-TE: JESI LI SPREMNA ZA AVANTURU SVOG ŽIVOTA?

JARAC

POSAO

Venera na početku juna pravi trigon sa Plutonom i pojačava vašu kreativnost. Ostvarićete uspeh i napredak u svemu što je povezano sa oblastima menadžmenta, zabave, dizajna i ekonomije. Vaši kreativno projekti će naići na dobar prijem, a to bi vam moglo doneti uvećanu zaradu. Merkur će 4. juna ući u znak Raka i doneće vam niz sastanaka sa poslovnim partnerima gde ćete razmatrati kako da poboljšate efikasnost u zajedničkim poslovima i bolju međusobnu koordinaciju. Na polju javnosti ćete imati nastupe koji će zahtevati dosta napora i rada, a doneće manje od očekivanog. Venera će 9. Juna ući u znak Blizanaca i doneće vam nove šanse za proširenje ponude poslova u oblastima usluga. Imaćete uspeha ako se bavite uslugama lepote, ako ste vlasnik fitnes ili kozmetičkog salona.

Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što će dovesti do teškoća u pregovorima oko novih ali i aktuelnih radnih zadataka. Najviše neslaganja ćete imati u odnosima sa nadređenima. Biće vam teško da se prilagodite njihovim zahtevima i očekivanjima. Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom. U odnosima sa jednim poslovnim partnerom sa kojim poslujete duže vreme, doći će do razilaska u interesima i moguć je prekid saradnje. To bi vam moglo naneti štetu i gubitke. Pokušajte da neslaganja rešite postizanjem zajednički prihvatljivog rešenja. Kvadrat Jupitera sa Neptunom vas upozorava da se čuvate zamki konkurencije i nedobronamernih ljudi. Mogli biste lako postati žrtva nečijih spletki. Pripazite i na novac jer ćete biti skloni rizicima i pogrešnim investicijama. Konjunkcija Merkura sa Marsom će vam omogućiti da započnete novo poslovno partnerstvo i da sklopite nove ugovore. Ostvarićete uspeh u javnim nastupima i pravnim poslovima. Nezaposleni Jarčevi će uspeti da se zaposle u javnim institucijama, a dobiće ponudu i za radno mesto u banci ili knjigovodstvenoj agenciji.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna probudiće vašu strastvenost, pa ćete na taj način poboljšati odnose sa voljenom osobom. Potrudićete se da u vašu vezu unesete više zabave, zajedničkih izlazaka, da odete na duže putovanje gde ćete moći da se posvetite jedno drugom. Obasipaćete partnera pažnjom i ispunjavaćete mu želje. U drugoj polovini juna ćete naići na ozbiljne nesuglasice i razlike u stavovima i očekivanjima, što će biti izazvano opozicijom Marsa sa Saturnom. To će dovesti do zahlađenja, a ako se ne potrudite da nađete zajednički prihvatljivo rešenje, rizikujete da dođe do raskida veze. Iskreni i otvoreni razgovori će vam pomoći da ublažite napetosti.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku juna osobu koja će u vama izazvati zaljubljenost na prvi pogled. Između vas i vaše nove simpatije će se za kratko vreme probuditi strasti i započećete vezu koja će biti puna dinamike i erotskog naboja. Osim što ćete se dobro slagati u seksu, ostvarićete i emotivnu bliskost za kratko vreme. S druge strane, nećete moći da izbegnete posesivnost i ljubomoru. Druga osoba će prejako uticati na vaše emocije. Mogućnost duge i skladne veze ipak postoji. Nešto stariji Jarčevi će se potruditi oko osobe koja im se dopada i pokazaće zavidnu veštinu, šarm i strpljenje. To će vam doneti pažnju vaše simpatije, koja će vam pružiti šansu. Do kraja juna ćete ući u skladnu vezu punu lepih osećanja.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je više kretanja i dosta odmora. Zdravlje će vam biti osetljivo. Najviše smetnji možete imati u predelu disajnih organa. Biće vam usporena cirkulacija, a osećaćete i pojačan hormonski disbalans. Odlazak na planinu radi čistog vazduha i izmeštanja od gradske buke i stresa će vam dobro doći. Praktikujte lakše fizičke vežbe radi bolje kondicije. Vaša ishrana treba da se sastoji od namirnica koje u sebi sadrže vlakna i koje će poboljšati vašu probavu, a uz to i podstaći vaš organizam da izbacuje višak štetnih materija. Ražene i ovsene pahuljice sa jogurtom, šargarepa, kuvani krompir, integralni pirinač, uz voće kao što su jagode, urme i ananas vam se preporučuju. Meso i slatkiše jedite umereno.

SREĆNI BROJEVI

2, 11, 16, 20, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUNI 2019-TE: MOGUĆNOST REALIZACIJE PLANOVA VEZANIH ZA FINANSIJE I KONAČNO VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA