in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2019-TE: JESI LI SPREMNA ZA AVANTURU SVOG ŽIVOTA?

RIBE

POSAO

Venera na početku juna pravi trigon sa Plutonom i omogućuje vam da poboljšate saradničke odnose i da iz toga profitirate. Imaćete dobar osećaj kako da izvučete najbolje iz vaših saradnika i osoba koje sa vama učestvuju u zajedničkim projektima. Merkur će 4. juna ući u znak Raka i vaše polje kreativnosti. Vaši planovi na ovom polju će se odvijati otežano jer će vam nedostajati potrebna podrška, pa ćete opet morati da se oslonite na svoju intuiciju više nego na razum i logiku. Dobro u svemu je da vam neće nedostajati ideje koje će vam omogućiti da postignete napredak i pored potencijalnih prepreka. Venera će 9. juna ući u znak Blizanaca i omogućiće vam da brzo i efikasno dovršite važne radne zadatke u predviđeno vreme i time otvorite mogućnost za neometano započinjanje novih projekata.

Neslaganje sa nadređenima oko toga šta će biti prioritet i koji od najavljenih projekata treba prvi započeti dovešće do kašnjenja na samom početku, a to će biti prouzrokovano kvadratom Sunca sa Neptunom i opozicijom sa Jupiterom. Budite pažljivi u rukovanju novcem. Mars će 14. Juna praviti opoziciju sa Saturnom i dovešće do raskida jedne saradnje zbog velike razlike u interesima i vaše sklonosti da ulazite u nepromišljene rizike. To će vam naneti gubitke koji će uz kvadrat Jupitera sa Neptunom dodatno dovesti do zastoja u razvoju novih projekata. Bićete skloni da nerealno sagledavate vaše mogućnosti i povlačićete pogrešne poteze koji će se negativno odraziti na vaše pozicije na poslu i zaradu. Od pomoći će vam jedino biti konjunkcija Merkura sa Marsom 18. juna koja će doprineti uspešnom započinjanju jednog kreativnog projekta. Treća dekada juna vam donosi promenljivu sreću. Izbegavajte rizične poteze. Ako budete pažljivi, uspećete da ostvarite najvažnije planove. Nezaposlene Ribe će uspeti da dobiju novi posao u oblastima dizajna, zabave, ugostiteljstva i u oblastima komunikacija. Imaćete mogućnost honorarnog zaposlenja u sezonskim oblastima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Opozicija koju će Sunce praviti sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi doneće vam neslaganja sa partnerom oko zajedničkih ciljeva. Bićete nepopustljivi i nećete hteti da pristanete na kompromis. To će dovesti do svađe i do udaljavanja između vas i voljene osobe. Potrudite se da nađete način da rešite nesuglasice i pored nezadovoljstva koje ćete osećati. Kvadrat Jupitera sa Neptunom činiće vas emotivno preosetljivim i smetaće vam svaka sitnica od strane partnera. Vi sami ćete biti preopterećeni obavezama. Da biste izbegli dalje komplikacije u emotivnoj vezi, nađite način da budete bar tokom vikenda bliski sa partnerom. Najbolje bi vam bilo da negde zajedno otputujete gde ćete imati vremena jedno za drugo.

Ako ste slobodni:

Osoba u koju ste zaljubljeni će vešto izbegavati da vas primeti i da se izjasni u pogledu toga da li će vam pružiti šansu za mogućnost sastanka ili bližeg upoznavanja. Sredinom meseca ćete konačno uspeti da joj privučete pažnju ali ćete se ibrzo razočarati jer ćete uvideti mnogo toga što će na vas delovati odbojno u pogledu vaše simpatije. Trebaće vam neko vreme da se oporavite od razočarenja i tek krajem juna ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja će vam pokazati naklonost. Nešto starije Ribe će nailaziti na teškoće u pokušaju da se približe osobi koja ih privlači. Mada će prepreke biti velike, nećete odustajati, što će vam na kraju doneti očekivanu nagradu. Naći ćete se nasamo sa vašom simpatijom.

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje će biti osetljivo i promenljivo. Moguć je disbalans hormona i alergijske reakcije. Kontrolišite češće krvni pritisak jer će biti sklon variranju, posebno kada se budu dešavale nagle promene vremenskih prilika. Od treće dekade juna će vaš imunitet biti pojačan. Potrebno je da se više krećete i da vašu kondiciju održavate u optimalnoj formi. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od pretežno povrća koje možete da jedete većinom presno i jednim delom kuvano na pari. Najviše će vam prijati zeleno povrća, zelena salata, spanać, blitva i tikvice, a nakon toga korensko kao što su krompir, šargarepa i celer. Od voća uzimajte jagode i trešnje. Meso i proizvode od mesa izbegavajte. Potreban vam je magnezijum.

SREĆNI BROJEVI

8, 13, 17, 21, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUNI 2019-TE: MOGUĆNOST REALIZACIJE PLANOVA VEZANIH ZA FINANSIJE I KONAČNO VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA