in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2019-TE: JESI LI SPREMNA ZA AVANTURU SVOG ŽIVOTA?

BLIZANCI

POSAO

Merkur će 4. juna ući u znak raka i vaše polje novca. Imaćete bolji osećaj za rukovanje novcem i za kalkulacije troškova i potrebnih sredstava. Najviše pažnje će vam biti potrebno za nalaženje boljih i efikasnijih načina za privlačenje i zarađivanje novca. Venera će 9. juna ući u vaš znak. Vaš nastup će privlačiti pažnju vedrinom i smislom za humor. Vaše sposobnosti za lepotu i formu će doći do pojačanog izražaja, što će vam doneti uspeh u oblastima dizajna, produkcije i u predstavljanju vaših ideja široj publici. Imaćete bolji osećaj za prodajne prezentacije, a to će vam doneti bolju zaradu. Kvadrat Sunca sa Neptunom donosi vam nesuglasice sa nadređenima. Budite pažljivi ako se bavite privatnim poslom jer ćete biti skloni propustima koji bi mogli da vam nanesu gubitke. Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom.

U slučaju da imate veće dugove od ranije, bićete primorani da ih regulišete, što će dovesti do zastoja u razvoju prioritetnih zadataka. Novčani izdaci će vas usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva. Mogući su i gubici koje će vam biti teško da nadoknadite. Jupiter u drugoj polovini juna pravi kvadrat sa Neptunom i donosi vam teškoće u odnosima sa važnim poslovnim partnerom. Neslaganja će nastati u vezi finansijskih pitanja, ali isto tako i oko pravnih i ugovorenih obaveza. Neko od poslovnih partnera će pokušati da vas izmanipuliše i ostvari više koristi za sebe. Konjunkcija Merkura sa Marsom 18. juna omogućiće vam da budete efikasniji u rešavanju finansijskih teškoća i da dođete do poslova koji će vam donositi bolju zaradu. Treća dekada juna vam donosi suočavanje sa nepoštenim igrama od strane pojedinih učesnika u zajedničkim poslovima zbog kvadrata Venere sa Neptunom i opozicije sa Jupiterom. Čuvajte se da ne budete prevareni i na gubitku. Nezaposleni Blizanci će dobiti ponudu za novi posao u oblastima menadžmenta. Mada će vam to delovati kao dobra ponuda, suočićete se sa velikim izazovima ako je prihvatite.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Početak juna vam donosi više dinamike i usmerava vas ka nalaženju načina da vašu vezu sa partnerom osvežite. Potrebno je da promenite nešto u svom pristupu voljenoj osobi kako biste se bolje razumeli. Sunce će 10 juna praviti opoziciju sa Jupiterom i dovešće do neslaganja sa partnerom oko međusobnih potreba u ljubavi. Osećaćete se neshvaćeno. Druga polovina juna počinje vam kvadratom Jupitera sa Neptunom, što će dovesti do neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Nedostajaće vam i volja i sredstva za ostvarenje onoga što ste planirali. Partner će vas opterećivati onim što nećete moći ni da prihvatite ni da razumete. Emocije će zahladiti i može se dogoditi da utehu potražite kod druge osobe.

Ako ste slobodni:

Vaša potreba da budete u centru pažnje i da vodite zanimljive i neobične razgovore doneće vam poznanstvo sa osobom koju će ta vaša osobine oduševiti i koju ćete lako privući. Ući ćete u neobaveznu vezu jer će vam vaša simpatija već na početku otkriti da je zainteresovana samo za avanturu. Uskoro ćete upoznati još jednu osobu atraktivnog izgleda i ući ćete u paralelnu vezu. Ubrzo ćete shvatiti da vam ni jedna ni druga osobe ne donose ono što vam najviše treba u ljubavi. Stariji Blizanci će se naći u centru pažnje osobe koju će upoznati na jednoj zabavi. Česte telefonske pozive i duge razgovore će sredinom meseca zameniti viđanja i izlasci ali vas ta osoba neće privući dovoljno da biste ušli u vezu.

ZDRAVLJE

Neophodno će biti da obratite viša pažnje na svoje zdravlje. Biće vam osetljivo grlo i urološki trakt koji će biti podložni upalama. Izbegavajte hladne napitke, čak i kada je toplo vreme. Moguća je pojava kamena u bubrezima i mokraćnim kanalima. Biće vam osetljiva žuč i želudac. Više se krećite jer su mogući i bolovi u leđima. Potreban vam je odmor. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od svežeg povrća, sočiva i ječmenih, ovsenih i raženih pahuljica pomešanih sa jogurtom. Neophodno vam je čišćenje štetnih materija iz organizma. Praktikujte u tu svrhu lakšu dijetu. Pijte više tečnosti, jedite više voća i izbegavajte brzu hranu, slatkiše i grickalice. Potreban vam je B vitamin i magnezijum.

SREĆNI BROJEVI

6, 11, 14, 17, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUNI 2019-TE: MOGUĆNOST REALIZACIJE PLANOVA VEZANIH ZA FINANSIJE I KONAČNO VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA