in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2019-TE: JESI LI SPREMNA ZA AVANTURU SVOG ŽIVOTA?

RAK

POSAO

Venera na početku juna pravi trigon sa Plutonom i omogućuje vam da unapredite saradnju i odnose sa poslovnim partnerima. Uspeh vas očekuje u timskom radu i u javnim oblastima. Umećete da se prilagodite potrebama vaših klijenata i da ostvarite dobitke u poslovima koje obavljate u kooperaciji sa drugim preduzećima. Merkur će 4. juna ući u vaš znak i usmeriće vas na planiranje i organizaciju važnih obaveza koje se neće odvijati onako kako biste želeli. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, a to će nepovoljno uticati na finansije. Nedostajaće vam neophodna sredstva i novac za ostvarenje onoga što je od ranije planirano, što će vas primorati da nešto odložite i pomerite rokove.

Najviše smetnji praviće vam opozicija Marsa sa Saturnom 14. Juna, koja će dovesti do zastoja u jednom dugoročnom zajedničkom poslu. Moguć je razilazak u interesima i prekid partnerstva sa jednom firmom koja vam je bila važna u razvoju aktuelnih radnih zadataka. Najbolje što možete učiniti je da budete spremni na kompromisna rešenja. Druga polovina juna doneće vam nove teškoće u vezi finansija zbog kvadrata Jupitera sa Neptunom. Na teškoće ćete nailaziti i na polju usluga i u saradnji sa inostranim partnerima. Nedostajaće vam podrška važnih ljudi. Osećaćete se prepušteni sami sebi. Konjunkcija Merkura sa Marsom u vašem znaku doprineće pokretanju jednog novog projekta u koji ćete trebati da uložite dosta energije i napora kako biste mogli da ostvarite napredak. Treća dekada juna započinje ulaskom Sunca u vaš znak, gde će vaše rukovodeće sposobnosti i autoritet doći do pojačanog izražaja i pomoći će vam da rešavate nastale teškoće. Opozicija Venere sa Jupiterom i kvadrat sa Neptunom upozorava vas na zamke konkurencije. Nezaposleni Rakovi će dobiti ponudu za zaposlenje u oblastima javnosti. Imaćete priliku i da se bavite sezonskim ili honorarnim poslovima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna uneće više strasti u vašu vezu sa voljenom osobom, što će pozitivno uticati na vaš odnos. Potrebno vam je više zabave i izlazaka, pa se potrudite da partnera zainteresujete i da unesete potrebnu dinamiku u vašu vezu. Pronađite dovoljno vremena i prostora za intimne momente sa vašim partnerom. Sredinom juna ćete Mars praviti opoziciju sa Saturnom i uneće nemir i velike napetosti u vašu emotivnu vezu. Ukoliko postoje ozbiljne nesuglasice i neslaganja duži period, posebno ukoliko ste imali i aferu za koju je vaš partner saznao, moglo bi da dođe do ozbiljnog zahlađenja odnosa, udaljavanja, čak i raskida. Budite otvoreni na kompromis.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu sa kojom ste imali prijateljski odnos i odlučićete da pređete granice prijateljstva. Već duže vreme osećate kako između vas postoji snažna privlačnost ali se do sada niste usuđivali da načinite prvi korak u tom pravcu. Kada to učinite, neće biti moguće vratiti se na staro. Iz ovoga može da nastane skladna veza koja može da traje dugo vremena, ali će sam početak biti prilično težak, pun izazova i prepreka. Oboje ćete biti skloni sumnjama i nepoverenju. Nešto stariji Rakovi će se upustiti u avanturu sa osobom koja ih privlači ali će već sredinom juna naići na velika neslaganja, što će njihovu vezu dovesti na ivicu raskida. Razmislite koje su vaše stvarne potrebe u ovoj vezi.

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje će biti osetljivo i promenljivo tokom juna. Bićete podložni alergijskim reakcijama na određenu vrstu hrane, pojedina hemijska jedinjenja i ubod insekata. Izbegavajte preterano izlaganje jakom suncu i koristite zaštitne kreme. Biće vam potrebno više kretanja. Previse sedenja moglo bi da dovede do bolova u leđima. Biće vam osetljiv i želudac. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od hrane koja u sebi sadrži vlakna, a to su sočivo, ječam, pasulj, a od povrća krastavac, šargarepa i celer. Jedite više voća. Posebno će vam prijati jabuke i jagode. Izbegavajte previše začinjenu i brzu hranu, posebno onu koja je pečena na ulju. Unosite u organizam više vode, C i D vitamina, magnezijum i cink.

SREĆNI BROJEVI

3, 8, 15, 19, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUNI 2019-TE: MOGUĆNOST REALIZACIJE PLANOVA VEZANIH ZA FINANSIJE I KONAČNO VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA