in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2019-TE: JESI LI SPREMNA ZA AVANTURU SVOG ŽIVOTA?

OVAN

POSAO

Venera će 3. juna iz vašeg polja novca praviti trigon sa Plutonom u vašem polju posla i karijere. Imaćete povoljne mogućnosti da profitirate zahvaljujući vašem osećaju za finansijske tokove i aktuelna kretanja na opštem ekonomskom polju. Narednog dana će Merkur ući u znak Raka i doneće vam bolju organizaciju u rešavanju svega što je ušlo u završnu fazu. Imaćete uspeha u poslovima koji su povezani sa trgovinom energetskim resursima i sredstvima za proizvodnju. Venera će 9. juna ući u znaka Blizanaca. Nastupaćete ljubazno prema klijentima i imaćete dobar osećaj kako da se postavite prema drugoj strani u pregovorima, što će vam omogućiti sklapanje uspešnih sporazuma. Ako se bavite projektima iz oblasti dizajna, moći ćete da dobro prodate svoje ideje. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate bilo kakve pokušaje mahinacija u poslovnim pregovorima i komunikaciji jer bi to moglo da naruši vaš ugled. U tom slučaju biste pretrpeli gubitke.

Poslovna putovanja nisu poželjna u ovom periodu. Najviše opreznosti vam se savetuje sredinom juna kada će Mars i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom, a Jupiter će biti u kvadratu sa Neptunom. Jedan važan rok za završetak velikog poslovnog projekta, posebno ako se radi o građevinskim radovima, neće biti završen na vreme zbog većeg broja ometajućih faktora. Na prvom mestu će doći i do finansijskih zastoja, a vaši pokušaji zakulisnih radnji i mahinacija radi bolje zarade će vam se preokrenuti i dovesti do gubitaka. Bićete i u ozbiljnim konfliktima sa nadređenima i izgubićete dosadašnju podršku, a možda i pozicije. Treća dekada juna će zahtevati naporan rad i prilagođavanje kako biste nadoknadili gubitke i poboljšali svoj ugled i narušene pozicije na poslu. Nezaposleni Ovnovi će dobijati ponude koje im neće odgovarati po pitanju obećane plate, ali će im s druge strane garantovati stalno zaposlenje.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će na početku juna praviti trigon sa Plutonom što će u vašu emotivnu vezu uneti više strasti i doneti potrebno osveženje. Ulazak Venere u znak Blizanaca usmeriće vas na više zabave, poboljšaće vašu komunikaciju sa voljenom osobom i motivisaće vas da preuzmete inicijativu u zajedničkim aktivnostima. Otići ćete sa partnerom na izlet. Treća dekada juna će vam biti prilično nestabilna u odnosima sa partnerom. Venera će praviti opoziciju sa Jupiterom i kvadrat sa Neptunom. Bićete skloni tajnama u ljubavi. Vaš partner će otkriti vaše tajne, a ako ste imali aferu i prevarili ste partnera, doći će do ozbiljnih problema između vas dvoje i zahlađenja u odnosima. Potrudite se da izgladite situaciju.

Ako ste slobodni:

Početak juna doneće vam susret sa osobom u koju ćete se zaljubiti jer će na vas delovati neverovatno privlačno. Odmah potom ćete početi da izlazite i sam početak veze će biti vrlo dinamičan i pun erotskog naboja. Otkrićete da se najbolje slažete u seksu. Vaša romansa će kratko trajati jer će vam kraj juna doneti neslaganja. Otkrićete kako vam vaš novi partner nije veran. To će u vama izazvati potrebu da mu uzvratite istom merom i ući ćete u paralelnu vezu. Stariji Ovnovi će nepromišljeno uleteti u vezu sa osobom koja će ih privući na jednoj zabavi. Ubrzo ćete saznati da vaša nova simpatija nije slobodna i da želi sa vama tajnu vezu. To vam neće odgovarati ali ćete odlučiti da nastavite vezu.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti promenljivo, a najviše od svega ćete imati psihosomatske smetnje koje će se odražavati kroz lošu probavu i želudačne tegobe. Biće vam potrebno više odmora, sunca i šetnji u prirodi, kako biste umanjili stres. U drugoj polovini juna ćete biti podložni disajnim tegobama. Dobro bi vam došao izlet u planine zbog čistog vazduha. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od hrane koja je kuvana i pretežno tečna, uz dodatke svežeg i presnog voća i povrća. Supe i kaše od žitarica i povrća će nadoknaditi gotovo sve potrebe vašeg organizma i poboljšaće vašu probavu. Uz to će vam prijati i voćne salate ali bez zaslađivača. Izbegavajte meso sa roštilja i slatkiše. Pijte više vode, posebno mineralne.

SREĆNI BROJEVI

2, 11, 16, 21, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUNI 2019-TE: MOGUĆNOST REALIZACIJE PLANOVA VEZANIH ZA FINANSIJE I KONAČNO VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA