in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2019-TE: JESI LI SPREMNA ZA AVANTURU SVOG ŽIVOTA?

BIK

POSAO

Merkur ulazi u znak Raka 4. juna i donosi vam početak novih pregovora u vezi projekata koje nameravate da pokrenete uskoro. Imaćete dobar osećaj za komunikaciju, potrebe vaših sagovornika i njihova raspoloženja. Na osnovu toga ćete znati kako da vodite razgovor. Vreme je povoljno za planiranje nečeg novog u sferi nekretnina, ugostiteljstva, usluga, trgovine prehrambenim artiklima ili proizvodima za domaćinstvo. Venera 9. juna ulazi u znak Blizanaca gde će vas pokrenuti da potražite efikasniji način za privlačenje finansija. Novac će vam dolaziti kroz trgovinu, informacije, oblasti komunikacija, saobraćaja i nove tehnologije, kao i kroz dizajn. Potrebno je da budete pažljivi u vezi zaduživanja jer će Sunce praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom. U slučaju da se upustite u velike troškove, imaćete teškoće sa saradnicima i nailazićete na pokušaje manipulacija.

Mars će praviti opoziciju sa Saturnom i dovešće do raskida važnih dogovora i partnerstva sa partnerom iz inostranstva, što će vam doneti štetu i zastoje. Budite otvoreni na kompromis. Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom 18. juna što će vam omogućiti da se fokusirate na najvažnije planove, dogovore i na organizaciju prioritetnih radnih zadataka. Bićete efikasniji u rešavanju svega što vam je pravilo teškoće u prethodnom periodu i postići ćete napredak čime ćete nadoknaditi gubitke. Sunce će 21. juna ući u znak Raka i doneće vam pomoć nadređenih u ostvarenju planiranih ciljeva. Budite pažljivi u rukovanju finansijama u trećoj dekadi meseca. Venera će praviti opoziciju sa Jupiterom i kvadrat sa Neptunom, što će dovesti do povećanih troškova. Nećete moći jasno da sagledate u šta vam se najviše isplati da ulažete novac. Ispitajte neke nove ideje ali izbegavajte nepromišljene poteze. Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost stalnog zaposlenja u finansijskom sektoru i prehrambenim trgovačkim lancima. Nećete biti zadovoljni ponuđenim uslovima ali će vam odgovarati zarada.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovima juna donosi vam potrebu za poboljšanjem komunikacije sa voljnom osobom. Primećujete kako ste se udaljili i kako između vas nema dovoljno dinamike. Mars će praviti trigon sa Neptunom, što će vam doneti bolji osećaj za potrebe vašeg partnera. Umesto reči, važnija će biti dela. Potrebno je da pružite partneru ono što mu je potrebno od vas. Opozicija Marsa i Saturna sredinom juna će uneti veliku napetost u vaš emotivni život. Moguće su ozbiljne svađe i prekid komunikacije zbog velikih razlika u mišljenjima. Teško će vam biti da nađete zajedničke teme za razgovor i rešenje za ono oko čega nećete moći da se složite. To će dovesti do zahlađenja između vas dvoje koje će potrajati duži period.

Ako ste slobodni:

Juni vam donosi dinamična dešavanja u ljubavi. Upoznaćete osobu sa kojom ćete započeti emotivnu vezu. U početku će veza biti skladna i imaćete utisak da ste pronašli nekoga ko vam u svemu odgovara. To će trajati kratko jer ćete već sredinom meseca upasti u ozbiljne nesuglasice zbog razlika u onome što želite od vaše veze. Do kraja meseca ćete imati ljubomorne scene. Otkrićete da je vaš partner prevrtljiva osoba i razočaraćete se. Izaći ćete iz veze do kraja juna. Stariji Bikovi će pokušati da se približe osobi koja ih privlači ali će uvideti da ih razdvajaju razlike u međusobnim potrebama i da imaju različite poglede na život. Moguća je samo kraća avantura ali vas to neće mnogo zanimati.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti relativno stabilno ali pod uslovom da se svakodnevno krećete i da izbegavate preteranu pasivnost i sedenje. Potrebno je da se više odmarate, a najbolja relaksacija će vam biti plivanje kada vremenske prilike budu povoljne. Neophodno je i da više pažnje poklonite pravilnoj i zdravoj ishrani kako biste izbegli psihosomatske smetnje. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu koja je laka za probavu. To su uglavnom voćni miksevi i sokovi, supe od povrća i riba, posebno morska. Mleko i mlečni proizvodi kao jogurt i kiselo mleko možete svakodnevno da konzumirate. Od voća će vam najviše prijati grejpfrut i avokado. Izbegavajte tešku hranu, meso sa roštilja, alkoholna pića i grickalice.

SREĆNI BROJEVI

4, 9, 12, 17, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUNI 2019-TE: MOGUĆNOST REALIZACIJE PLANOVA VEZANIH ZA FINANSIJE I KONAČNO VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA