in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2019-TE: JESI LI SPREMNA ZA AVANTURU SVOG ŽIVOTA?

LAV

POSAO

Venera koja prolazi kroz vaše polje posla i karijere će na početku juna praviti trigon sa Plutonom. Imaćete dobar osećaj kako da se prilagodite aktuelnim dešavanjima na opštem privrednom planu. Uspeh ćete ostvariti u oblastima dizajna, uređenja enterijera, prehrambene industrije i na polju usluga. Merkur će 4. juna ući u znak Raka. Započećete pregovore iza zatvorenih vrata koji će se odvijati otežano jer će druga strana u pregovorima imati zahteve koje nećete biti u mogućnosti da u potpunosti podržite. Venera će 9. juna ući u znak Blizanaca i pokrenuće vas ka nalaženju pouzdanih saradnika i rešavanju odnosa sa onima sa kojim imate neslaganja u zajedničkom poslovanju. Obratite posebnu pažnju na osobe koje su na višem položaju od vas kao što su direktori preduzeća sa kojima sarađujete jer ćete sa njima imati sukobe interesa. To može da vam nanese gubitke.

Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate zaduživanja, rizične poteze i zakulisne radnje u vezi novca jer biste mogli pretrpeti ozbiljne gubitke. Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom. Na teškoće ćete nailaziti na polju usluga. Izbegavajte sve u čemu nemate dovoljno iskustva. Naročito izbegavajte da se služite mahinacijama kako biste stigli do cilja. Poboljšanje očekujte 18. juna kada Merkur bude pravi konjunkciju sa Marsom jer ćete uspeti da izbegnete potencijalne zamke i da pokrenete jedan posao koji ste pripremali u tajnosti. To će vam omogućiti da prestignete konkurenciju i ostvarite očekivani uspeh. U trećoj dekadi juna će Sunce ući u znak Raka i doneće vam bolje uvide u spletke koje neki ljudi čine iza vaših leđa. Uspećete da ih onemogućite u njihovim namerama i da profitirate. Budite jedno pažljivi sa finansijama i izbegavajte nove investicije. Nezaposleni Lavovi će uspeti da dobiju posao u oblastima konsaltinga i trgovine. Dobićete ponudu od jedne inostrane firme da sarađujete kao spoljni saradnik, što vam donosi bolje prihode.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna doneće povoljne mogućnosti vama i vašem partneru da ostvarite jedan važan cilj. To će vas zbližiti. Potrebno vam je više zajedničkih aktivnosti, što ćete u prvoj polovini ovog meseca uspeti da organizujete. Vaš partner će biti spreman da prihvati vašu inicijativu i predloge. Uživaćete u zajedničkoj zabavi. Druga polovina juna će biti napeta zbog opozicije Marsa sa Saturnom i Plutonom. Neke tajne koje ste vi krili od voljene osobe i ona od vas izaći će na videlo i dovešće do udaljavanja i gubitka poverenja koje ćete teško moći da povratite. Potrudite se da budete iskreni i preduzmete odgovornost za sopstvene greške jer tako najmanje možete da izgubite.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku juna osobu koja će vas privući na prvom mestu fizički i sa kojom ćete ubrzo ući u avanturu koja će u početku odgovarati i vama i vašoj novoj simpatiji. Otkrićete kako se dobro slažete u seksu ali će vam biti teško da se složite u drugim stvarima. Oboje ste po prirodi zahtevni i volite da dominirate, što će otežavati ostvarivanje sklada. Umesto da prekinete vezu, vi ćete se zaljubiti jedno u drugo i ulazićete u ljubomorne rasprave. Nešto stariji Lavovi će i pored dobronamernih saveta bliskih prijatelja odlučiti da započnu vezu sa osobom koja ih neodoljivo privlači. Nakon kratkog vremena ćete uvideti da je vašoj simpatiji glavni cilj da vas što bolje iskoristi.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti osetljivo, zbog čega je važno da preduzmete preventivne mere. Najviše će vam biti osetljiv želudac, kolena, leđa i zglobovi. Neophodno je da praktikujete zdravu ishranu, da se dovoljno odmarate i da budete fizički aktivni. Dugo sedenja i pasivnost mogu prouzrokovati bolove u leđima. Bićete podložni i psihosomatskim tegobama zbog stresa. Potrebno vam je da uzimate namirnice koje mogu vaš organizam da očiste od štetnih materija, kako biste izbegli probavne smetnje. Izbegavajte preterano začinjenu hranu, meso sa roštilja, brzu hranu i onu koja je pečena na ulju. Uzimajte što više svežeg voća i povrća, kao što su sočivo, ječmene pahuljice, masline, jagode i trešnje. Potreban vam je E vitamin.

SREĆNI BROJEVI

7, 10, 16, 22, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUNI 2019-TE: MOGUĆNOST REALIZACIJE PLANOVA VEZANIH ZA FINANSIJE I KONAČNO VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA