in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2019-TE: JESI LI SPREMNA ZA AVANTURU SVOG ŽIVOTA?

VODOLIJA

POSAO

Merkur će 4. juna ući u znak Raka i otvoriće vam mogućnost da proširite svoju ponudu u oblasti usluga. Očekuje vas naporan rad na nalaženju načina da oglasite poslove koje nudite tržištu i korisnicima jer ćete ustanoviti da imate manje korisnika usluga nego što ste planirali. Venera će 9. juna ući u znak Blizanaca. Doneće vam ideje o projektima koji su povezani sa kreativnošću. Imaćete uspeh u oblastima dizajna, zabave, estrade, u radu sa decom i mladima i u oblastima ugostiteljstva. Nailazićete na finansijske teškoće jer ćete biti skloni da investirate novac u oblasti koje će vam delovati profitabilno. To bi vam moglo naneti gubitke. U odnosima sa pojedinim saradnicima doći će do neslaganja i mogućeg prekida saradnje.

Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom, što vas upozorava da obratite pažnju na sve što vam deluje nejasno, kao i na mogućnost spletki od strane pojedinih osoba čiji je cilj da se nađu na vašem položaju ili da pribave korist na vašu štetu. Budite pažljivi u odnosima sa nadređenima i u radu na velikim i dugoročnim projektima. Jupiter će 16. juna praviti kvadrat sa Neptunom. Mogućnost gubitaka ili finansijskih teškoća biće prouzrokovana nejasnim dogovorima ili pokušajem manipulacija od strane pojedinih saradnika. Gubitke na polju novca možete imati i kroz saradnju sa raznim društvenim institucijama i humanitarnim organizacijama. Uspećete da izbegnete veću štetu zahvaljujući sekstilu Saturna sa Neptunom, dok će vam konjunkcija Merkura sa Marsom omogućiti da pokrenete novi projekat iz oblasti usluga, gde ćete uspeti da ostvarite očekivani uspeh i zaradu. U trećoj dekadi juna je važno da posebnu pažnju obratite načinu kako rukujete novcem i kako ćete da rasporedite prihode i rashode. Izbegavajte veće investicije. Nezaposlene Vodolije će dobiti poziv na razgovor za posao iz oblasti IT tehnologija i za poslove povezane sa izdavaštvom, komunikacijama ili uslugama. Imaćete velike šanse da dobijete stalno zaposlenje.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi praviće kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što će vam doneti nesuglasice sa partnerom u vezi zajedničkih finansija i planova u šta biste želeli da uložite zajednički novac. Partner će biti nezadovoljan time što provodite više vremena van kuće sa prijateljima. To može dovesti do ozbiljnih nesuglasica. Izbegavajte neiskrenost i afere, jer bi vam to moglo ozbiljno ugroziti brak ili emotivnu vezu. Kako će doći do neslaganja između vas i voljene osobe u važnim pitanjima, budite spremni na kompromis. Treća dekada jula će vam doneti poboljšanje jer ćete imati ideje kako da rešite ili bar ublažite one probleme koji izazivaju najviše napetosti.

Ako ste slobodni:

Odgovaraće vam što više druženja i zabave i mnogo vremena ćete provoditi u izlascima i sa bliskim prijateljima. Upoznaćete osobu koja će vam se dopasti ali ćete otkriti da se radi o nekom ko nije slobodan i ko bi sa vama hteo da ima tajnu vezu. Ulazak u takvu vrstu veze će se pokazati kao težak i komplikovan po vas i odustaćete od toga. Daćete šansu osobi koja vam duže vreme poklanja pažnju. Ubrzo ćete uvideti da vam ni ta osoba ne donosi očekivano ispunjenje. Nešto starije Vodolije će ući u vezu sa osobom koju će upoznati preko bliskog prijatelja. Već na početku će se veza pokazati promenljivom i nestabilnom. Požurili ste i sada je potrebno da se bolje upoznate. Ne donosite nagle odluke.

ZDRAVLJE

Opozicija Marsa koji prolazi kroz vaše polje zdravlja sa Saturnom činiće vas oslabljenim, podložnim povredama, upalama i vaš imunitet će biti slab. Bićete i povišeno osetljivi na stres što će izazivati psihosomatske tegobe. Neophodno je da preduzmete preventivne mere, da se više odmarate, nalazite način za psihofizičku relaksaciju i budete više u prirodi. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne i kalorične namirnice koje su lakše za probavu. Na jelovniku mogu da vam se nađu svakodnevno grašak, boranija, ovsene ili ražene pahuljice, pšenične mekinje i banane. Meso, mleko i mlečne proizvode jedite umereno. Umanjite unos suhomesnatih proizvoda i grickalica. Potreban vam je C i E vitamin.

SREĆNI BROJEVI

2, 8, 14, 19, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUNI 2019-TE: MOGUĆNOST REALIZACIJE PLANOVA VEZANIH ZA FINANSIJE I KONAČNO VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA