in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2019-TE: JESI LI SPREMNA ZA AVANTURU SVOG ŽIVOTA?

STRELAC

POSAO

Venera će na početku juna praviti trigon sa Plutonom. Kroz oblasti usluga ćete ostvariti dobitke jer ćete imati dobar osećaj za potreba vaših klijenata i predstavićete im ponudu koja će ih privući u većem broju. Merkur će ući u znak Raka 4. juna i usmeriće vas da se angažujete oko finansijskih transakcija i rešavanja dugova koje imate prema drugim učesnicima u poslovanju. Ovo će od vas zahtevati ulaganje većeg napora jer će se situacija na tom polju odvijati otežano. Venera će ući u znak Blizanaca 9. juna i doneće vam brojne kontakte sa poslovnim partnerima, više angažovanja na polju javnosti i uspeh u poslovima koji su vezani za agencijske, reklamne, konsultantske, pravne i ekonomske oblasti. Sa nadređenima ćete ući u nesuglasice zbog jednog posla čini rok mora da se produži zbog nepovoljnih okolnosti. Mars će praviti opoziciju sa Saturnom 14. juna i dovešće do zastoja i ozbiljnih teškoća na polju novca.

Može se dogoditi da vam bude blokiran račun zbog neisplaćenih dugovanja. To će zahtevati hitne intervencije i brza rešenja. Bićete pod velikim pritiskom. Jupiter će 16. juna praviti kvadrat sa Neptunom. Nailazićete na promenljivu i nestabilnu situaciju u vezi važnih radnih zadataka i ostaćete bez potrebne podrške. Nećete biti u stanju da jasno sagledate odakle sve dolaze prepreke i kako biste mogli da ih uklonite. Izbegavajte donošenje odluke u koje niste sasvim sigurni jer bi vam to moglo naneti gubitke. Konjunkcija Merkura sa Marsom doneće vam efikasno rešenje kojim ćete se izvući iz finansijskih zastoja i uspeti da obavite prioritetne radne zadatke na vreme. Izbegavajte bilo kakve rizične poteze. Treća dekada juna vam nije pogodan za sklapanje novih poslovnih ugovora niti za ulazak u nova partnerstva. Na teškoće ćete nailaziti u javnim oblastima. Nezaposleni Strelčevi će imati pogodne mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima usluga kao što su servisne usluge i podrška korisnicima. Sezonske poslove ćete lakše nalaziti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Izazovni aspekti Sunca koje prolazi kroz vaše polje ljubavi sa Neptunom i Jupiterom doneće vam nestabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Vaš partner i vi ćete biti osetljivi i promenljivog raspoloženja, zbog čega će vam biti teško i u nekim trenucima nemoguće da se uskladite. To će dovesti do udaljavanja i zahlađenja. Budite spremni na kompromise. Druga polovina juna zahtevaće od vas da mnogo toga popravite u svom odnosu sa partnerom kako biste mogli da se izvučete iz teškoća. Na prvom mestu je važno da vrlo ozbiljno shvatite potrebe vašeg partnera i uzroke koji su doveli do udaljavanja. Ako se potrudite da se prilagodite partneru i ispunite veći deo onoga što očekuje, doći će do poboljšanja.

Ako ste slobodni:

Osećaćete kako vam vaše okruženje ne prija i uvidećete kako ne nalazite nikog ko bi vam bio zanimljiv za ulazak u vezu. Niko neće uspeti da vas zainteresuje čak ni za avanturu. Najbolje što možete da učinite je da promenite okruženje tako što ćete otići na putovanje na dalju relaciju, u inostranstvo. Na putovanju ćete imati kratku avanturu, što će vas delimično zadovoljiti ali će vam više odgovarati sam provod i novi ljudi nego osoba sa kojim budete u prolaznoj vezi. Nešto stariji Strelci će konačno shvatiti kako su njihova očekivanja preterana i kako osoba koja im poklanja naklonost nije toliko puna nedostataka koliko su oni sitničavi. Odlučićete da date šansu ljubavi i ući ćete u vezu. To će biti dobra odluka.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je više kretanja i fizičkih aktivnosti. Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja, a jedino što će vam praviti smetnje su psihosomatske tegobe koje će se javljati u trenucima kada ste nervozni, nezadovoljni i pod stresom. Kako će tih trenutaka biti često tokom juna, neophodna vam je svakodnevna psihofizička relaksacija i češći odlasci u prirodu. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više voća koje možete da unosite presno ili u vidu sokova i voćnih mikseva. Jagode, ananas, kivi, avokado, urme i trešnje bi trebalo da uzimate svakodnevno. Prijaće vam morska riba, feta sir i masline. Meso, mleko, hleb i testenine uzimajte umereno, kao i slatkiše. Izbegavajte brzu hranu, meso sa roštilja i alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

2, 8, 15, 19, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUNI 2019-TE: MOGUĆNOST REALIZACIJE PLANOVA VEZANIH ZA FINANSIJE I KONAČNO VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA