in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2019-TE: JESI LI SPREMNA ZA AVANTURU SVOG ŽIVOTA?

DEVICA

POSAO

Merkur 4. Juna ulazi u znak Raka i donosi vam mogućnost za osnivanje novih saradničkih odnosa. Imaćete više sastanaka sa aktuelnim saradnicima gde ćete razmatrati kako da poboljšate međusobnu koordinaciju koja će i pored novih dogovora još neko vreme nastaviti da se odvija otežano. Problemi će iskrsnuti oko organizacije zajedničkih poslova. Venera će 9. juna ući u znak Blizanaca i vaše polje posla i karijere. Doneće vam više uspeha u poslovima koji su povezani za lepotom, dizajnom, medijima i oblastima komunikacija. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da budete pažljivi u vezi vaših poslovnih odgovornosti, posebno ako ste na rukovodećem položaju ili se bavite sopstvenim poslom. Na nejasnoće i neslaganja ćete nailaziti u odnosima sa poslovnim partnerima, a neki vaši potezi bi mogli da vam nanesu štetu jer će dovesti do nedostatka sredstava za završetak jednog važnog projekta.

Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom. Zbog vaših finansijskih mahinacija doći će do raskida jedne važne saradnje. Jupiter će 16. Juna praviti kvadrat sa Neptunom. Sve što niste jasno definisali u odnosima sa jednim poslovnim partnerom predstavljaće vam prepreku u razvoju zajedničkog posla. Najviše pažnje obratite na finansije i potrebna sredstva za rad. Javni nastupi će vam biti naizgled uspešni ali neće donositi očekivanu dobit. Konjunkcija Merkura sa Marsom olakšaće vam pokretanje novih radnih zadataka i poboljšaće saradnju sa ostalim učesnicima u poslovanju. Ulazak Sunca u znak Raka 21. juna dovešće vas na bolje pozicije u timskom radu. Pred kraj meseca nailazićete na nestabilnu situaciju na poslu u vidu pokušaja mahinacija i obmanjivanja od strane pojedinih učesnika. Ne dozvolite da vam to nanese gubitke. Nezaposlene Device će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima javnosti, marketinškoj agenciji i na polju tehničkih usluga. Najviše mogućnosti za zaposlenje imaćete u privatnom sektoru.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Tokom juna ćete imati prilično promenljive i napete odnose sa partnerom. Najviše nesuglasica biće u vezi zajedničkih ciljeva gde nećete moći da se dogovorite i gde će svako insistirati na svojim predlozima. Sunce, Merkur i Jupiter će praviti kvadrat sa Neptunom u vašem polju ljubavi, što će dovesti do nerazumevanja i konflikata između vas i voljene osobe. Kako biste ublažili napetosti u emotivnoj vezi, potrudite se da voljenoj osobi pružite ono što želi u odnosu sa vama, a to je tokom juna više izlazaka, zabave i zajedničkih aktivnosti. Vi ćete biti skloni da više pažnje obraćate na nevažne sitnice, a da propustite važne stvari. Kvadrat Venere sa Neptunom vas upozorava da izbegavate laži i neistine u vašim odnosima.

Ako ste slobodni:

Osećaćete snažnu privlačnost prema osobi koju ćete upoznati na jednoj zabavi. Kako ste već duže vreme zaljubljeni u nekog drugog, novo poznanstvo će vam doneti pomešana osećanja. Pokušaćete da se angažujete na dve strane jer će vam biti važno da sa nekim uđete u vezu. Pri tome ćete se suočavati sa brojnim preprekama i razočaranjima. Nova simpatija će se pokazati kao loš izbor. Više šansi ćete imati sa osobom sa kojom od ranije pokušavate da se spojite. Budite istrajni. Nešto starije Device će primetiti da se dopadaju osobi koja često u njihovoj blizini kada su u istom društvu. Radi se o komunikativnoj i kulturnoj osobi koja će početi da vas privlači. Prihvatićete predlog da se vidite nasamo. Veza je moguća.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je više fizičkih aktivnosti, zdrava i pravila ishrana i redovan odmor. Izbegavajte da budete inertni jer ćete biti skloni bolovima u leđima i nogama. Promenljive vremenske prilike doneće vam variranja krvnog pritiska, što može izazivati glavobolju i vrtoglavicu. Bavljenje rekreativnim fizičkim aktivnostima će uticati povoljno na vaše zdravlje. Vaša ishrana treba da sadrži sveže namirnice, većinom biljnog porekla. Jedite što više voća i povrća, većinom presnog. Prijaće vam šargarepa, keleraba i zelena salata. Sočivo, grašak, spanać i pirinač možete konzumirati svakodnevno. Pripremajte ih na vodenoj pari. Od voća jedite jagode, avokado i banane. Prijaće vam lešnik i semenke bundeve.

SREĆNI BROJEVI

7, 12, 18, 21, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUNI 2019-TE: MOGUĆNOST REALIZACIJE PLANOVA VEZANIH ZA FINANSIJE I KONAČNO VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA