in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019: NOVE LJUBAVI, SVAĐA, NOVAC I SREĆA OČEKUJU OVE ZNAKOVE

JARAC

Venera na početku novembra ulazi u znak Strelca i donosi vam mogućnost pokretanja projekta koji ste pripremali uz asistenciju osoba i saradnika u koje imate najviše poverenja i od kojeg očekujete veliki uspeh i još veću zaradu. Uspeh vas očekuje ako se bavite radom u socijalnim ustanovama, bolnicama i organizacijama za pomoć ljudima u nevolji. Mars koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere praviće 5. novembra kvadrat sa Plutonom. Doneće vam ozbiljna neslaganja sa nadređenima. Ako ste vi u ulozi nadređenog, bićete skloni da namećete drugima svoj način pristupa radnim zadacima, a to će se pokazati kontraproduktivno i naneće štetu vašem ugledu, a negativno će uticati i na radne rezultate vašeg tima. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Ovaj aspekt će vam doneti bolji osećaj za pregovore, dogovore i komunikaciju sa svim osobama koje su vam važne za ostvarenje napretka u razvoju velikih i dugoročnih projekata. Ostvarićete uspeh ako se bavite oblastima tehnološkog menadžmenta ili ako trgujete energetskim resursima.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem doneće vam rešenja kojima ćete poboljšati odnose sa saradnicima i obnoviti jednu saradnju koju ste u prošlosti prekinuli, a koja je bila korisna. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom 12. novembra. Uspećete da uvećate vaše tajne fondove i da iz tih izvora finansirate prioritetne radne zadatke, što će vam doneti prednost nad konkurencijom i uvećati vaše prihode. Mars će 19. novembra ući u znak Škorpiona, a Merkur će narednog dana krenuti direktno, što će vam otvoriti dosta prostora za uspostavljanje uspešnijih i efikasnijih saradničkih odnosa, posebno sa finansijskim sektorom, kao i sa raznim rukovodiocima. Izbegavajte upuštanje u rizične poslove i investicije. Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, marketinga, menadžmenta, trgovine i saobraćaja. Dobićete posao honorarnog saradnika ako se bavite visokom tehnologijom.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ostvarićete sklad koji vam je potreban u odnosima sa voljenom osobom, zahvaljujući vašim naporima da se uskladite u zajedničkim željama i akcijama. Više vremena ćete provoditi zajedno, poboljšaćete komunikaciju i imaćete bolji osećaj kako da se postavite prema voljenoj osobi da biste se bolje razumeli. Vaši kvaliteti u emotivnoj vezi će doći do izražaja. Druga polovina novembra biće vam puna dinamike i zajedničkih nastojanja da ostvarite ciljeve koje želite. Na oprvom mestu ćete poboljšati uslove zajedničkog života, tako što ćete obnoviti nešto u kući ili otići u kupovinu neophodnih stvari za domaćinstvo. Organizovaćete se tako da možete više da izlazite na mesta za zabavu i da imate vremena i za intimu.

Ako ste slobodni:

Svojim stabilnim stavovima, načinom na koji budete nastupali i predstavljali sebe, privući ćete osobu koja je emotivna po prirodi, kreativna i širokih pogleda na svet. Mada će vam delovati nepraktično, upravo taj deo će biti nešto što će vas privući jer ćete, nakon upoznavanja, otkriti da možete da joj pomognete da praktično rešava neke stvari u životu. Ona će vam za uzvrat doneti više razonode i probudiće u vama emocije. Do kraja novembra ćete spontano ući u skladnu vezu. Nešto stariji Jarčevi će početi da dobijaju pažnju od osobe koju će upoznati preko zajedničkog prijatelja. U početku ćete biti nezainteresovani ali ćete od sredine novembra početi da odgovarate na dobijenu pažnju. Počećete da se viđate.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je više kretanja i što raznovrsnije aktivnosti. Izbegavajte sve što je monotono i ustaljeno. Vreme je da promenite vaše svakodnevne navike, kao i radne navike i da unesete nešto novo u svoju brigu za zdravlje. U protivnom ćete biti podložni depresivnom raspoloženju. Najviše će vam prijati svakodnevna šetnja jer će vam to ojačati imunitet. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi imaju antioksidanse i koje za sebe vezuju štetne materije i izbacuju ih iz organizma. Pojačajte unos vitamina, kalcijuma i magnezijuma. Važan vam je D i E vitamin. Od povrća će vam odgovarati veća količina kupusa i cvekle, a od voća pomorandže. Meso jedite umereno, kao i mlečne proizvode.

SREĆNI BROJEVI

5, 7, 12, 18, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR 2019: SKLAD I HARMONIJA ODNOSA KRASI OVU SUBOTU, TE JOJ SE PREPUSTITE I UŽIVAJTE

ONI SU 100% DISKRETNI: RADIJE ĆE UMRIJETI NEGO ODATI VAŠU TAJNU