in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019: NOVE LJUBAVI, SVAĐA, NOVAC I SREĆA OČEKUJU OVE ZNAKOVE

BIK

Venera na početku novembra ulazi u znak Strelca i u vaše polje platnog prometa. To će vam doneti poboljšane uslove za dobijanje donacija i finansijske podrške, a ostvarićete i bolje odnose i dogovore sa investitorima. Mars će 5. Novembra praviti kvadrat sa Plutonom, što vas upozorava da budete pažljivi ako se bavite transportom robe na duge relacije, turizmom, obrazovanjem i menadžmentom. Nailazićete na napete odnose sa nadređenima i klijentima, a uzroke nećete biti u stanju da jasno sagledate i da ih rešavate na adekvatan način. Bićete skloni da reagujete impulsivno i da ulazite u sukobe što vam može naneti štetu. Saturn će praviti sekstil sa Neptunom 9. novembra i doneće vam veliku pomoć saradnika u svemu što je povezano sa poslovima od dugoročnog značaja. Ostvarićete uspeh ako se bavite medicinom, građevinarstvom i hemijskom industrijom.

Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju javnosti i partnerstava, što će vam doneti mogućnost za poboljšanje saradnje sa poslovnim partnerima i za započinjanje novih zajedničkih projekata. Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Posvetićete se poboljšanju vaših usluga i svemu što je od koristi vašim klijentima, što će vam doneti dobitke. S druge strane ćete se suočavati sa teškoćama u odnosima sa saradnicima koje će vam remetiti stabilne finansijske tokove ali ćete to uspeti da rešite na zadovoljavajući način. Mars će ući u znak Škorpiona 19. novembra i doneće vam velike šanse za uspeh u oblastima javnosti. Ovo će dodatno podržati Merkur koji će odmah potom krenuti direktno. Konjunkcija Venere i Jupitera 24. novembra doneće vam dobitke kroz veće obrte finansija. Izbegavajte ishitrene poteze i odluke, jer vam to može doneti raskid jednog ugovora, zbog opozicije Marsa sa Uranom. Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u sektoru finansija, ekonomije i prava. Mogli biste započeti i sopstveni posao u oblasti usluga.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem braka praviće 5. novembra kvadrat sa Plutonom što će vam prouzrokovati veliku napetost i moguće sukobe u odnosu sa voljenom osobom. Mnogo toga će biti oko čega nećete moći da se složite. Vaš partner će vas svojim ponašanjem, impulsivnim reakcijama i frustracijama izbacivati iz ravnoteže. Doći će do zahlađenja u odnosu. Očekuje vas poboljšanje situacije oko 12. novembra, kada ćete oboje biti spremni da nešto konkretno učinite kako biste umanjili probleme sa kojima ćete se suočavati. To će biti kratkog trajanja jer ćete, zbog opozicije Marsa sa Uranom, već 24. novembra zastupati suprotne stavove. Ovo bi moglo znatno da naruši sklad u vašoj vezi. Potreban vam je kompromis.

Ako ste slobodni:

Vaša strastvenost će biti pojačana i odvešće vas u avanturu sa osobom koja će vas samo fizički privlačiti. Osim u intimnim odnosima, u koje ćete bez razmišljanja ući, ni u čemu drugom se nećete moći međusobno složiti. Vaš odnos će biti previše dinamičan. Osećaćete snažan međusobni erotski naboj, nakon čega će dolaziti do isto tako žestokih svađa i neprijatnih scena. Krajem meseca ćete ovu vezu prekinuti. To će vam doneti olakšanje ali vas niko drugi neće privući nakon toga. Stariji Bikovi će pružati više pažnje osobi sa kojom su počeli da se viđaju u prethodnom periodu. Zbog nepovoljnih okolnosti, vaša viđanja neće biti česta ali će to doprineti razvoju odnosa i boljem upoznavanju. Još nije vreme za vezu.

ZDRAVLJE

Prva dekada novembra vam donosi sklonost upalama u predelu bubrega i urološke tegobe. Ako imate pesak u bubregu ili mokraćnim kanalima, možete imati komplikacije. Biće vam osetljiva žuč. Žene će osećati tegobe u predelu jajnika. Druga polovina novembra će vam biti povoljnija i imaćete jači imunitet ali ćete biti osetljiviji na stresne okolnosti. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lakšu i većinom tečnu hranu, sa dodatkom namirnica koje služe za čišćenje štetnih materija iz organizma. Koristiće vam čorbe od mešanog povrća, kao što su kupus, bundeva, šargarepa, celer, karfiol i grašak. Izbegavajte hranu pečenu na ulju. Jedite više maslina i pijte zeleni čaj sa limunom. Potreban vam je C vitamin.

SREĆNI BROJEVI

7, 10, 13, 18, 22

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR 2019: SKLAD I HARMONIJA ODNOSA KRASI OVU SUBOTU, TE JOJ SE PREPUSTITE I UŽIVAJTE

ONI SU 100% DISKRETNI: RADIJE ĆE UMRIJETI NEGO ODATI VAŠU TAJNU