in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019: NOVE LJUBAVI, SVAĐA, NOVAC I SREĆA OČEKUJU OVE ZNAKOVE

ŠKORPIJA

Venera na početku novembra ulazi u znak Strelca i otvara vam velike mogućnosti za poboljšanje vašeg finansijskog stanja. Imaćete dobar osećaj za tokove novca i za raspoređivanje prihoda i rashoda. Ovo je povoljno vreme za nove investicije. Bićete dobro informisani o stanju na berzi, a vaši vešti potezi u tom pravcu će vam doneti sigurne dobitke. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom. Budite pažljivi u vezi primopredaje informacija jer ćete biti izloženi pokušajima da vam neko nedobronameran podmetne lažnu informaciju i time stekne ličnu korist na vašu štetu. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite saobraćajem, komunikacijama i trgovinom građevinskim materijalom i sirovinama za proizvodnju. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Bićete u mogućnosti da pokrenete nešto novo na polju kreativnosti, za šta ćete dobiti podršku.

Ostvarićete veliki uspeh ako se bavite radom u IT sektoru i ako ste po profesiji grafički ili web dizajner, kao i ako ste programer i radite na kreaciji kompjuterski generisanih video igara. Vaše ideje će vam se isplatiti. Mars pravi sekstil sa Jupiterom 12. novembra i donosi vam finansijske dobitke, što će uvećati saldo na vašem računu i omogućiti vam da investirate u nove projekte. Dobici vam dolaze i preko tajnih kanala, kao i od oblasti zdravstva. Izbegavajte da ulazite u rizike, kako poslovne tako i finansijske 14. novembra, jer biste mogli da se nađete na gubitku zbog loše procene. Mars ulazi u vaš znak 19. novembra i omogućiće vam da učvrstite vaše pozicije, kao i da istaknete svoj autoritet. Merkur će narednog dana krenuti direktno i biće vam lakše da vaše planove sprovodite u delo. Budite pažljivi 24. novembra kada Mars bude pravio opoziciju sa Uranom. Doći će do iznenadnog razilaska sa jednim poslovnim partnerom. Nezaposleni Škorpioni će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima zdravstva, komunikacija i u IT sektoru. Dobićete dosta ponuda za honorarne poslove.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Strelca početkom novembra poboljšaće vaše odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da unesete više kvaliteta u vašu vezu tako što ćete se potruditi da ugodite svom partneru i da mu ispunite jednu želju. Iznenadićete voljenu osobu jednim lepim poklonom. Uspećete da razrešite neke nesuglasice od ranije. Venera će 14. novembra praviti kvadrat sa Neptunom. Bićete skloni flertu i ulasku u tajnu vezu. Vaš partner će primetiti da ste u nečem neiskreni i to će izazvati konfliktne situacije. Venera će 24. novembra praviti konjunkciju sa Jupiterom i bićete u mogućnosti da izađete iz zanosa i popravite odnosa sa voljenom osobom. U suprotnom ćete se naći na ivici raskida.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se mogućnost da na samom početku novembra uđete u emotivnu vezu sa osobom sa kojom se duže vreme viđate i koja vam se dopada. Ubrzo nakon toga ćete upoznati nekog novog ko će na vas ostaviti snažan utisak i ko će vam jasno pokazati da je zainteresovan za intimnu vezu sa vama. Može vam se lako dogoditi da uđete u paralelnu vezu ali vam to u isto vreme donosi i opasnost od raskida prve. Imajte u vidu da je druga osoba neko ko je u prolazu. Stariji Škorpioni će biti pristati da započnu slobodnu i neobaveznu vezu sa osobom koja im se dopada. Kada saznate da se ta osoba viđa sa još nekim, napravićete ljubomornu scenu. Sami ste pristali na vezu slobodnog tipa, prisetite se.

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje će biti dobro i stabilno, pod uslovom da se pridržavate zdravih navika, da se više krećete i da izbegavate poroke i prevelike fizičke i mentalne napore bez adekvatnog odmora. U drugoj polovini novembra bićete podložni uplanim procesima u predelu bubrega i mokraćnih kanala. Moguć je i grip. Preduzmite preventivne mere. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od pretežno voća i povrća, kao i hrane koja u sebi sadrži vitamine koji su u ovom mesecu potrebni vašem, organizmu. Prijaće vam šargarepa, celer, brokoli, kao i kiseli kupus. Od voća jedite više sušenog, kao što su smokve, kajsije i urme. Citrusi, posebno pomorandže i grejpfrut su vam najvažniji. Izbegavajte brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

7, 10, 13, 17, 22

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR 2019: SKLAD I HARMONIJA ODNOSA KRASI OVU SUBOTU, TE JOJ SE PREPUSTITE I UŽIVAJTE

ONI SU 100% DISKRETNI: RADIJE ĆE UMRIJETI NEGO ODATI VAŠU TAJNU