in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019: NOVE LJUBAVI, SVAĐA, NOVAC I SREĆA OČEKUJU OVE ZNAKOVE

RAK

Venera na početku novembra ulazi u znak Strelca i otvara vam povoljne mogućnosti za ostvarenje napretka ili nove saradnje u oblastima usluga. Očekuju vas dobici ako se bavite uslugama posredovanja, kao što je rad u turističkim agencijama, obrazovnim institucijama koje nude razne vrste kurseva, a posebno onih koji su povezani sa lepotom i dizajnom. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom i doneće vam velike prepreke i neslaganja sa poslovnim partnerima u završnom delu jednog zajedničkog projekta. Krajnji rezultat neće zadovoljiti vaša očekivanja i krenuće međusobne optužbe koje će još višem komplikovati situaciju. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Od nekoga ko je stručniji i iskusniji od vas dobićete dragocenu podršku za rešavanje spornih situacija u poslovnim odnosima, što će vam pomoći da izbegnete ozbiljnije gubitke i stabilizujete vaše pozicije.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da pokrenete novi kreativni projekat i da ostvarite zapažene rezultate u oblastima zabave. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom 12. novembra. Vaši konstruktivno usmereni napori doneće vam neophodna sredstva za završetak jednog važnog projekta. Mars će 19. novembra ući u znak Škorpiona i u svoje sedište, što će vas činiti veoma motivisanim da vaše napore usmerite u poslove koji su povezani sa oblastima zabave, ugostiteljstva i sporta. Merkur će dan kasnije krenuti direktno i ubrzaće ostvarenje vaših planova. Venera će praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam niz srećnih okolnosti koje će vam omogućiti da proširite ponudu vaših usluga, a to će vam doneti dobitke. Mars će praviti opoziciju sa Uranom, što vas upozorava da možete imati finansijske probleme i gubitke u odnosima sa saradnicima. Nezaposleni Rakovi će najviše mogućnosti da dobiju novi posao imati u oblastima usluga, zabave, ugostiteljstva i u kreativnim poslovima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj dekadi novembra praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi. Doneće vam stabilnost u odnosima sa voljenom osobom i ostvarenje jednog velikog i važnog zajedničkog plana. Saturnov sekstil sa Neptunom će vam omogućiti da ostvarite zajedničke želje. Vaš parter i vi ćete se osećati ispunjeno i bićete privrženi jedno drugom. Merkur će u drugoj polovini novembra praviti sekstil sa Saturnom. Više nego obično ćete razgovarati sa partnerom i razmatraćete šta biste sve želeli da postignete zajedno. Oko svih predloga ćete uspeti da se složite i osim što ćete poboljšati komunikaciju, radićete i na ostvarivanju zajedničkih planova. Više ćete izlaziti i družiti se, što će vam ispuniti vreme.

Ako ste slobodni:

Novembar vam donosi velike šanse da započnete emotivnu vezu koja će se pokazati stabilnom i koja će trajati dugo. Postoje mogućnosti i da uđete u vezu koja bi se pokazala sudbinskom. Upoznaćete preko zajedničkog prijatelja osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled i sa kojom ćete lako ostvariti kontakt. Počećete da se viđate i ubrzo ćete uvideti da jedno drugom odgovarate u mnogo čemu. Doći će do obostrane zaljubljenosti i do kraja meseca ćete započeti novu vezu. Nešto stariji Rakovi će uspeti da se, nakon dužeg nastojanja, se emotivno zbliže sa dugogodišnjom simpatijom. Mada će i dalje da zadržava određenu emotivnu distancu, vaša simpatija će pristati da uđe u emotivnu vezu sa vama.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti najvećim delom novembra stabilno i dobro. Moguće su samo povremene tegobe koje se odnose na slabiju cirkulaciju, lakši i prolazni disbalans hormona i meteoropatske smetnje u slučajevima nagle promene vremenskih prilika. Potrebno vam je više odmora. Izbegavajte da se fizički i mentalno iscrpljujete. Bavite se rekreativnim vežbama. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži veću količinu voća i povrća, dok meso treba da jedete umereno i samo povremeno, uglavnom kuvano. Izbegavajte pečenu i brzu hranu, a od mesa uglavnom uzimajte kuvanu piletinu ili supe. Povrće iz turšije je blagotvorno po vaše zdravlje. Neophodna vam je mineralna voda, kalcijum i vitamini D i E.

SREĆNI BROJEVI

7, 12, 19, 22, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR 2019: SKLAD I HARMONIJA ODNOSA KRASI OVU SUBOTU, TE JOJ SE PREPUSTITE I UŽIVAJTE

ONI SU 100% DISKRETNI: RADIJE ĆE UMRIJETI NEGO ODATI VAŠU TAJNU