in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019: NOVE LJUBAVI, SVAĐA, NOVAC I SREĆA OČEKUJU OVE ZNAKOVE

LAV

Venera na početku novembra ulazi u znak Strelca i pojačava vaše kreativne sposobnosti. Ostvarićete zapažen uspeh ako se bavite oblastima zabave, lepote, dizajna, ako radite u kao frizer ili kozmetičar ili ako ste prosvetni radnik i predajete neku od oblasti umetnosti. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom i znatno će vam otežavati pregovore oko pokretanja novih projekata. Sa drugom stranom ćete doći u ozbiljna neslaganja, kao i sa vašim nadređenima. Budite pažljivi u saobraćaju, posebno ako se bavite oblastima transporta robe i putnika. Ako se bavite trgovinom i uslugama, naći ćete se na gubitku. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam priliv sredstava za nastavak ranije započetih radnih zadataka. Imaćete uspeha ako se bavite uslugama iz oblasti građevinarstva, starim zanatima, kao i ako ste zaposleni u finansijskom sektoru.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da dovršite važne radne zadatke sa kojima ste bili u zaostatku. Nakon toga ćete imati više mogućnosti da započnete sa realizacijom novih. Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Doprineće razvoju ranije započetih projekata koji obuhvataju oblasti komunikacija, trgovine, saobraćaja, kreativnog rada i zabave. Izbegavajte da ulazite u rizične poslove i investicije kada Venera bude pravila kvadrat sa Neptunom jer vam to može naneti gubitke. Nećete moći jasno da sagledate vaše mogućnosti. Mars će 19. novembra ući u znak Škorpiona, a narednog dana će Merkur krenuti direktno. Usmerićete vaše napore na sve što je moguće dovršiti u predviđenom roku, u čemu ćete imati uspeha. Venera će praviti konjunkciju sa Jupiterom, a to će se povoljno odraziti na vaše kreativne ideje. Uspećete da na finansijskom polju ostvarite veće dobitke. Nezaposleni Lavovi će uspeti da dobiju novi posao u oblastima usluga i zabave. Najviše mogućnosti za nova poslovna angažovanja ćete imati u slobodnim zanimanjima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Zahvaljujući sekstilu Sunca sa Saturnom, u prvoj polovini novembra ćete biti više nego obično posvećeni porodici i pomagaćete voljenoj osobi oko kućnih obaveza. Zajedničkim snagama ćete poboljšati uslove zajedničkog života. Uvećaćete zajednički budžet, a imaćete i bolji osećaj za to šta je vašem partneru potrebno i to ćete mu pružati. Druga polovina novembra će vam proteći u skladnom odnosu sa voljenom osobom. Jedno drugom ćete pružati podršku gde god se to pokaže potrebno. Imaćete dovoljno ideja i inicijative za kvalitetno provedeno zajedničko vreme. Ispunićete partneru jednu želju za koju znate da je duže vreme priželjkuje. To može da bude i jedno uzbudljivo vikend putovanje.

Ako ste slobodni:

Privući će vas neko koga ćete upoznati preko nekog vida zajedničkih ili poslovnih aktivnosti. U početku će vam ta osoba delovati neupadljivo i povučeno ali ćete spontano započeti razgovor koji će vas oboje voditi ka sve više zajedničkih interesovanja i tema. Čak i kada ne budete vodili razgovore, prijaće vam blizina te osobe. Počećete da se viđate privatno, da povremeno izlazite, a onda ćete osetiti obostranu zaljubljenost. Oboje ćete se složiti da želite da uđete u vezu. Nešto stariji Lavovi će početi da sarađuju sa jednom osobom koja će početi da im se dopada. Uvidećete da se i vi dopadate toj osobi. Odlučićete da ne žurite i da se prvo bolje upoznate. Za početak ćete nekoliko puta da zajedno izađete.

ZDRAVLJE

Očekuje vas dobro i stabilno zdravlje u novembru. Neophodno je da se više krećete i da radite svakodnevne fizičke vežbe. U suprotnom vam preterano sedenje i neaktivnost mogu izazivati bolove u predelu leđa. Neće vam prijati hladnije vreme ali ako budete vodili računa da se oblačite toplije, nećete biti izloženi mogućnosti da se prehladite. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od gradivnih namirnica kao što su integralni hleb i pirinač, testenine, riba i meso. Od povrća će vam prijati kiseli kupus, turšija, kuvani krompir, šargarepa, peršun, brokoli, pasulj i sočivo. Od voća jedite jabuke, pomorandže, kivi, mango, sušene kajsije i smokve. Unosite veću količinu C i A vitamina i pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI

5, 11, 16, 20, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR 2019: SKLAD I HARMONIJA ODNOSA KRASI OVU SUBOTU, TE JOJ SE PREPUSTITE I UŽIVAJTE

ONI SU 100% DISKRETNI: RADIJE ĆE UMRIJETI NEGO ODATI VAŠU TAJNU