in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019: NOVE LJUBAVI, SVAĐA, NOVAC I SREĆA OČEKUJU OVE ZNAKOVE

OVAN

Venera na početku novembra ulazi u znak Strelca i otvara vam mogućnost za započinjanje nove saradnje sa ženama koje su poslovno povezane sa inostranim firmama. Imaćete uspeha u poslovima povezanim sa izdavačkom delatnošću, prosvetom i turističkim agencijama. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla. U odnosima sa poslovnim partnerima i klijentima nailazićete na velika neslaganja koja će dovoditi do napetih situacija. Ovo može, dovesti i do prekida nekih poslova. Nailazićete na impulsivne reakcije drugih ljudi, a povremeno i vaših nadređenih. Mada će vam ovo ometati u postizanju napretka vaših ciljeva. Sekstil Sunca sa Saturnom i Merkura sa Plutonom doneće vam uspeh u obrtu novca i uspećete da povučete neophodna sredstva za finansiranje važnih radnih zadataka.

Tako ćete uspeti da stabilizujete vaše poslovanje. Uspeh vas očekuje u građevinarstvu, industriji i oblastima bankarstva i investicija. Ostvarićete uspeh u pregovorima iza zatvorenih vrata, što će vam još više učvrstiti položaj. Druga dekada novembra doneće vam više uspeha u javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima, zahvaljujući sekstilu Marsa sa Jupiterom. Ovo će doprineti i porastu vaših finansija. Mars ulazi 19. novembra u znak Škorpiona gde je u svom vladarstvu. Doneće vam snažnu motivaciju i energiju koju ćete usmeriti u poboljšanje obrta novca i ostvarićete dobitke. Merkur će krenuti direktno i moći ćete brže i efikasnije da ostvarujete vaše planove. Sunce će ući u znak Strelca 22. novembra, a narednog dana će u istom znaku Venera praviti konjunkciju sa Jupiterom. Ovo će vam doneti mogućnost za pokretanje nove saradnje sa inostranim partnerima. Uspeh vas očekuje kroz oblasti izdavaštva, prosvete i turizma. Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da se zaposle u štampariji, agenciji za dizajn, u turističkoj agenciji i u oblastima edukacija, posebno kao profesori jezika.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi će na samom početku novembra ući u znak Strelca. To će uneti više vedrine i optimizma u vaše odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da nekuda otputujete i dobro se zabavite. Gde god se to pokaže potrebno pružaćete voljenoj osobi podršku. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima i slobodnom vremenu. Venera će 14. novembra praviti kvadrat sa Neptunom i doneće vam emotivne zaplete zbog toga što ćete otkriti nešto što je vaš emotivni partner krio od vas. Na sreću, shvatićete da se radi o relativno nebitnim stvarima. Konjunkcija Venera sa Jupiterom uneće veliki sklad i sreću u vašu emotivnu vezu. Doći će do stabilizacije u odnosu ulaskom Venera znak Jarca.

Ako ste slobodni:

Očekuje vas poznanstvo sa osobom iz inostranstva sa kojom ćete započeti intenzivnu komunikaciju na daljinu. U početku će to biti iz čiste radoznalosti, a kasnije ćete otkriti kako delite mnogo zajedničkog. Imate slično mišljenje o mnogim stvarima i slične ciljeve u životu. U trećoj dekadi novembra će vam se pružiti mogućnost da se sa tom osobom vidite uživo, da odete na vikend putovanje. Mogućnost da se nakon susreta dogodi emotivna veza je velika i realna. Stariji Ovnovi će lako i bez mnogo truda ući u vezu sa osobom koju će upoznati na jednom kursu. Postoji mogućnost i da uđete u vezu sa osobom koju poznajete iz mlađih dana i sa kojom ste išli u školu nekada.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti najvećim delom novembra stabilno i vaš imuni sistem će biti osnažen zahvaljujući tome što ćete biti stalno u pokretu i umećete da osetite šta vam je potrebno za dobro zdravlje. Vodićete više nego obično računa o fizičkoj kondiciji i praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. To će vas činiti otpornijim na stresne okolnosti. Tokom novembra vam je potrebna ishrana koja sadrži više kalorija. Ako jedete meso, možete ga jesti skoro svakodnevno. Posebno će vam odgovarati pileće i juneće meso, kao i testenine, lazanje, ali i jela kao što su pilav sa integralnim pirinčem, rižoto, morska riba, krompir, kupus i grašak. Od voća jedite što više pomorandže i jabuke. Uzimajte C i D vitamin.

SREĆNI BROJEVI

7, 13, 18, 21, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR 2019: SKLAD I HARMONIJA ODNOSA KRASI OVU SUBOTU, TE JOJ SE PREPUSTITE I UŽIVAJTE

ONI SU 100% DISKRETNI: RADIJE ĆE UMRIJETI NEGO ODATI VAŠU TAJNU