in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019: NOVE LJUBAVI, SVAĐA, NOVAC I SREĆA OČEKUJU OVE ZNAKOVE

DEVICA

Venera će na početku novembra ući u znak Strelca i omogućiće vam da ostvarite bolju saradnju sa dobavljačima i korisnicima vaših usluga. To će vam olakšati da važne radne zadatke dovršite u predviđenom roku. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom, a to vas upozorava da izbegavate svaki vid rizika u poslu i ulazak u rizične investicije. Lako možete da se nađete na gubitku i u velikim problemima. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite finansijama, prosvetom, zabavom i kreativnim poslovima. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Uspećete da ubrzate ostvarenje jednog velikog i dugoročnog zajedničkog projekta. Sa poslovnim partnerima ćete poboljšati i učvrstiti odnose, što će doneti obostranu korist i dobitke. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima industrije, građevinarstva i zdravstva.

Merkur će u drugoj dekadi novembra praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da ponovo pokrenete važne poslovne pregovore koji su bili u prekidu i zastoju. Imaćete više uspeha ako se bavite oblastima komunikacija i trgovine. Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Uložićete napore da pribavite neophodna sredstva za završetak jednog važnog projekta i u tome ćete imati uspeha. Oko jednog dela ulaganja tih sredstava nećete moći da se usaglasite sa poslovnim partnerima, što bi vam moglo doneti manju zaradu od očekivane. Mars će ući u znak Škorpiona 19. novembra i doneće vam snažnu motivaciju da ostvarite uspeh u započetim pregovorima. Bićete snalažljivi, proračunati i koristićete svaku slabost druge strane, pa ćete pregovore okrenuti u svoju korist. Merkur će krenuti direktno, što će vam doneti više uspeha u trgovini. Konjunkcija Venere sa Jupiterom će vam doneti veliku zaradu od realizacije jednog projekta. Nezaposlene Device će imati najviše mogućnosti za dobijanje novog zaposlenja u oblastima komunikacija i trgovine. Privremeni posao lako možete dobiti u sektoru usluga.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Tokom novembra ćete osećati potrebu da se poveravate voljenoj osobi i razgovaraćete o raznim važnim ali i opuštajućim temama. To će vas zbližiti i imaćete bolji uvid u potrebe voljene osobe. Znaćete kako da se postavite u svakoj prilici, što će vašem partneru prijati. Dobro ćete se razumeti i vaš partner će se slagati sa vašim predlozima. Bićete u mogućnosti da zajedničkim snagama i idejama poboljšate izgled zajedničkog prostora i bićete posvećeni porodici i rešavanju potreba članova vaše porodice. Ako imate decu, njima ćete poklanjati posebnu pažnju. Sa voljenom osobom ćete provoditi veliki deo slobodnog vremena u zajedničkim aktivnostima i to će vam oboma posebno prijati.

Ako ste slobodni:

Bićete pozvani na zabavu koja se održava u mestu udaljenom od mesta gde stanujete. Na toj zabavi ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju svojim otvorenim i vedrim nastupom, koja će umeti da vas sa nekoliko reči oraspoloži i koja ima izražene intelektualne sposobnosti. Doći će do buđenja obostranih emocija. Nakon zabave ćete nastaviti da održavate kontakt i počećete da razmatrate kada opet možete da se vidite i da provedete zajedničko vreme. To ćete i ostvariti. Nešto starije Device biće neodlučne da li da prihvate poziv osobe kojoj se dopadaju da izađu zajedno. Kako nećete imati bolju mogućnost, niti će biti nekoga ko bi vam se više svideo, prihvatićete poziv. Nećete se razočarati.

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje će biti stabilno tokom novembra ali je neophodno da izbegavate duži boravak na vetru i hladnoći. U protivnom vam se može dogoditi jača prehlada, koja može da se prošiti i da dođe do upale u predelu urološkog trakta, a moguća je i upala grla. Potrebno vam je da se više krećete i da se bavite svakodnevnom psihofizičkom relaksacijom. Potrebno je da vaša ishrana sadrži što više kuvanog povrća kao što su brokoli, karfiol, grašak, šargarepa, celer i bundeva. Meso jedite umereno, dok možete češće da jedete morsku ribu, uz dodatak feta sira i masline. Od voća će vam prijati grejpfrut, avokado, urma, jabuka i mandarine. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu. Uzimajte više magnezijuma i vode.

SREĆNI BROJEVI

7, 10, 13, 18, 22

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR 2019: SKLAD I HARMONIJA ODNOSA KRASI OVU SUBOTU, TE JOJ SE PREPUSTITE I UŽIVAJTE

ONI SU 100% DISKRETNI: RADIJE ĆE UMRIJETI NEGO ODATI VAŠU TAJNU