in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019: NOVE LJUBAVI, SVAĐA, NOVAC I SREĆA OČEKUJU OVE ZNAKOVE

RIBE

Venera će na početku novembra ući u znak Strelca i vaše polje posla i karijere. Pojačaće se vaš osećaj za poslovne odnose i saradnju. Vaš lični nastup će biti ljubazniji i zapaženiji. Ostvarićete uspeh ako se bavite sopstvenim poslom, posebno ako ste po struci dizajner. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom. Budite pažljivi u odnosima sa saradnicima. Sa jednim dugogodišnjim saradnikom se nećete složiti oko raspodele prihoda od zajedničkog posla i doći će do nesuglasica zbog ranijih neizmirenih obaveza. To će znatno otežati vašu dalju saradnju, a može je i dovesti u pitanje. Ovo vam neće ići u prilog i zbog toga se potrudite da rešite ove probleme bez ulazaka u konflikte. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom i otvoriće vam mogućnost da poboljšate situaciju na polju saradničkih odnosa. Oslonite se na svoj osećaj ali i na realne činjenice jer će vam to olakšati da nađete pravi pristup rešenju problema.

Uspeha vas očekuje ako se bavite sopstvenim poslom, građevinskim radovima, arhitekturom, kreativnim poslovima, kao i oblastima zabave. Mars će 12. Novembra praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da zahvaljujući svojoj veštini i istrajnim nastojanjima poboljšate priliv novca na vaš račun, isplatite veći deo vaših dugovanja i finansijskih obaveza i ostvarite uspon na poslovnom polju. Moguće je da dođe i do unapređenja. Kvadrat Venere sa Neptunom vas upozorava da imate u vidu sa vaše želje neće biti u skladu sa vašim mogućnostima. Zbog toga se bavite samo onim što će vam doneti sigurnu korist u poslu. Mogućnost stručnog usavršavanja imaćete u trećoj dekadi novembra kada Merkur krene direktno. Sunce će ući u vaše polje posla 22. novembra i doneće vam mogućnost preuzimanja veće odgovornosti i rukovođenja. Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima usluga, menadžmenta, dizajna i na mestima gde se traži smisao za kreativnost i rukovođenje uopšte.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće retrogradnu konjunkciju sa Suncem i učiniće vas sposobnim da prevaziđete ranije nesuglasice sa voljenom osobom. Jedno drugome ćete moći lakše da se prilagodite i naći ćete način da se dogovorite i oko onih stvari oko kojih imate različite stavove i mišljenja. To će vašu vezu podići na viši nivo. Druga polovina novembra donosi vam više izlazaka i druženja. Merkur će krenuti direktno, pa će biti mnogo manje nesporazuma i mnogo više ćete koristiti zajedničke trenutke uz voljenu osobu da biste jedno drugom ispunjavali želje. Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Umećete da organizujete zajedničke trenutke na obostrano zadovoljstvo.

Ako ste slobodni:

Bićete više nego obično aktivni u društvenim okupljanjima i u radu organizacija čiji ste član. Upoznaćete nove ljude od kojih će se izdvojiti neko ko će vam već pri prvom susretu delovati vrlo privlačno, ne samo fizički već i po načinu nastupa, komunikacije i inteligencijom. Počećete da se viđate sve češće i već od polovine novembra ćete postati bliski i nakon toga i intimni. Oboje ćete se složiti da želite emotivnu vezu i to će biti mudar izbor. Otkrićete da ste stvoreni jedno za drugo. Nešto starije Ribe će privući osoba koju će upoznati na jednom putovanju i sa kojom će započeti komunikaciju na daljinu. Neće vam smetati fizička udaljenost. Osim uživanja u svakodnevnim kontaktima, počećete da pravite zajedničke planove.

ZDRAVLJE

Vaša vitalnost će biti na potrebnom nivou, tako da će vam zdravlje najvećim delom biti stabilno. Ovo ne znači da možete da se opustite i budete lenji i inertni jer vam to može doneti tegobe poput bolova u donjem delu leđa i vratu zbog smanjene aktivnosti. Važno je da se više krećete i da imate dovoljan broj fizičkih aktivnosti. Moguća je lakša i prolazna prehlada. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od veće količine povrća kao što su turšija i kiseli kupus, jer sadrže veću količinu vitamina neophodnih vašem organizmu. Jedite više ribe, a meso umanjite. Izbegavajte brzu hranu i suhomesnate proizvode, kao i alkoholna pića. Pijte više čaja i ceđenih sokova od pomorandže i limuna. Potreban vam je i med.

SREĆNI BROJEVI

3, 8, 12, 17, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR 2019: SKLAD I HARMONIJA ODNOSA KRASI OVU SUBOTU, TE JOJ SE PREPUSTITE I UŽIVAJTE

ONI SU 100% DISKRETNI: RADIJE ĆE UMRIJETI NEGO ODATI VAŠU TAJNU