in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019: NOVE LJUBAVI, SVAĐA, NOVAC I SREĆA OČEKUJU OVE ZNAKOVE

STRELAC

Venera ulazi u vaš znak na početku novembra i donosi vam bolji osećaj za saradnju, lični nastup i pojačava vašu kreativnost na svim poljima. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom i doneće vam teškoće na polju finansija koje će prouzrokovati nesuglasice sa saradnicima oko raspodele zarade. Ako se ove nesuglasice završe raskidom jedne važne saradnje, bićete na dvostrukom gubitku. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Bićete u mogućnosti da dovršite prioritetne radne zadatke u predviđenom roku, što će vam doneti dobitke koji će vam omogućiti da pokrijete prethodne minuse na računu. Uspeh vas očekuje ako se bavite građevinarstvom, hemijskom industrijom, finansijskim sektorom i trgovinom energetskim resursima. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da razrešite intrige koje su vas ometale u postizanju ciljeva i koje su negativno uticaje na vaš ugled i posao u celini. Uspećete da povratite ranije stečene pozicije.

Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, konsaltinga i bezbednosti. Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom i omogućiće vam da ostvarite napredak u saradničkim odnosima i poslovima koji su povezani sa društvenim organizacijama. To će vam doneti dobitke, a uticaće i na uvećanje vašeg ugleda. Uspeh ćete ostvariti i na polju menadžmenta. Može se dogoditi da dobijete unapređenje. Mars ulazi u znak Škorpiona 19. novembra, što će pojačati vašu sposobnost donošenja strateški važnih odluka i ostvarićete uspeh u tajnim pregovorima. Ostvarićete dobru saradnju sa zdravstvenim institucijama. Merkur će krenuti direktno i uspećete da prevaziđete prepreke koje su vas držale u neizvesnosti. Opozicija Marsa sa Uranom upozorava vas da izbegavate nelegalne poslove. Nezaposleni Strelčevi će dobiti novi posao u oblastima zdravstva, industrije, menadžmenta i u savetodavnim oblastima. Najviše sreće ćete imati u nalaženju honorarnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i braka praviće u prvoj polovini novembra sekstil sa Plutonom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Ovo će pojačati vašu strastvenost, na šta će vam partner reagovati oduševljenjem. Bićete u mogućnosti da razrešite neke nesporazume od ranije, što će vam omogućiti da poboljšate komunikaciju u vezi. Merkur će u drugoj polovini novembra krenuti direktno i postaćete otvoreniji, promišljeni i iskreni u svemu u odnosu sa voljenom osobom. Neke ideje o zajedničkim aktivnostima koje su vam delovale neostvarive, sada će vam biti dostupnije, pa ćete ih predložiti partneru. Vaš partner će se složiti sa većim delom vaših predloga. Imaćete više vremena za intimu.

Ako ste slobodni:

Osećaćete pojačani optimizam i više nego obično ćete izlaziti, viđati se sa prijateljima, upoznavati nove ljude. Bićete komunikativni i lako ćete nalaziti sagovornike i istomišljenike. Svojom vedrinom i lepim izgledom, jer ćete umeti lepo da se doterate, privlačićete pažnju. Tako ćete privući osobu koja odgovara vašim očekivanjima u ljubavi. Otkrićete da imate vrlo slična interesovanja, a počeće odmah da se bude i obostrane emocije. Do kraja novembra ćete ući u skladnu vezu. Nešto stariji Strelci će zahvaljujući dobro osmišljenom nastupu, šarmu i samouverenosti, uspeti da osvoje osobu koja im se dopada. Potrebno je da imate u vidu da ne bi valjalo da preterate u samouverenosti i da previše idealizujete vašu simpatiju.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno u prvoj polovini novembra ali vam se savetuje da obavezno praktikujete svakodnevne fizičke vežbe i psihofizičku relaksaciju, kako biste umanjili osetljivost na stres. U drugoj polovini meseca ćete biti podložni hormonskom disbalansu, kao i psihosomatskim smetnjama, upalnim procesima i povredama. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži proteine i gradivne materije. Integralne žitarice, mleko, mlečni proizvodi, jaja, posebno od prepelica, možete svakodnevno da konzumirate. Prijalo bi vam da uzimate med i matični mleč. Od povrća će vam prijati bundeva, spanać, sočivo i grašak, a od voća jabuke i pomorandže. Izbegavajte suhomesnate proizvode.

SREĆNI BROJEVI

2, 6, 11, 15, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR 2019: SKLAD I HARMONIJA ODNOSA KRASI OVU SUBOTU, TE JOJ SE PREPUSTITE I UŽIVAJTE

ONI SU 100% DISKRETNI: RADIJE ĆE UMRIJETI NEGO ODATI VAŠU TAJNU