in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019: NOVE LJUBAVI, SVAĐA, NOVAC I SREĆA OČEKUJU OVE ZNAKOVE

VODOLIJA

Venera će na početku novembra ući u znak Strelca i otvoriće vam mogućnost da započnete novu saradnju sa jednom ženom, sa kojom ćete u budućnosti imati obostrano korisne polovne odnose i značajne dobitke na polju novca. Imaćete koristi i od saradnje sa obrazovnim institucijama i turističkim agencijama. Mars će 9. novembra praviti kvadrat sa Plutonom, što vas upozorava da odložite poslovna putovanja u inostranstvo ako ste ih planirali. Isto tako budite pažljivi u saobraćaju i ako se bavite transportom robe na duže relacije. Teškoće vas očekuju i ako se bavite trgovinom uvozne robe. Nailazićete na spletke i pokušaje nekih osoba da vam nanesu štetu i prigrabe ličnu korist. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju posla, što će vam doneti pogodnosti da nastavite sa razvojem planova sa kojima ste bili u zaostatku u proteklom periodu. Uspećete da pokrenete i nove poslovne projekte.

Sekstil Marsa sa Jupiterom doneće vam sredinom novembra dobitke kroz saradnju sa inostranim partnerima. Poboljšaćete saldo na vašem računu. Mars će 19. novembra ući u znak Škorpiona, gde je snažan i u vladarstvu. Kako je to ujedno i vaše polje posla i karijere, pojačaće vašu motivaciju i usmerićete sve svoje napore u zauzimanje boljih pozicija na svom radnom mestu. Moguće je da dođe i do unapređenja. Vaš autoritet i stručne sposobnosti će se poboljšati i to će vam doneti uspeh u svemu čega se prihvatite da radite. Merkur će krenuti direktno i biće vam mnogo lakše da planirate, da se dogovarate i da organizujete sve što je neophodno. Budite pažljivi 24. novembra kada Mars bude pravio opoziciju sa Uranom jer ćete biti suočeni sa neočekivanim teškoćama prilikom postizanja rokova. Neke rokove ćete morati da pomerite i to će vam naneti gubitke. Nezaposlene Vodolije će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima elektronske, hemijske i prehrambene industrije. Ako želite da pokrenete sopstveni posao, dobićete podršku.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi će praviti 8. novembra trigon sa Saturnom i sekstil sa Neptunom. Sa voljenom osobom ćete ostvariti važne zajedničke ciljeve, što će uneti više sklada i stabilnosti u vašu vezu. Osećaćete pojačanu potrebu za zajedničkim romantičnim trenucima i potrudićete se da to ostvarite. U tome ćete biti saglasni oboje. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da prevaziđete neslaganja od ranije i da poboljšate komunikaciju. Merkur će krenuti direktno u drugoj polovini novembra i počećete da se dogovarate oko novih zajedničkih planova. 22. Novembra će Sunce ući u znak Strelca i počećete više zajedno da izlazite i da se družite sa prijateljima.

Ako ste slobodni:

Mada volite da budete samostalni i slobodni i mada ste skloniji slobodnim i neobaveznim vezama, ovog meseca ćete osećati snažnu potrebu da uđete u vezu koja bi bila stabilna, ozbiljna i na duže staze. Pružiće vam se mogućnost za takvu vrstu veze jer ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi duboke emocije i koju ćete doživeti kao srodnu dušu. Pole nekoliko stidljivo razmenjenih poruka počećete da se viđate i izlazite. Do kraja novembra ćete započeti skladnu vezu. Nešto starije Vodolije će početi da razmišljaju da li da pokušaju nešto više sa osobom sa kojom u proteklom periodu često provode slobodno vreme. Biće vam ubrzo jasno da i druga strana isto razmišlja i da je vaš odnos više od prijateljstva.

ZDRAVLJE

Očekuje vas promenljivo ali ipak ne i otežano zdravlje. Izbegavajte duži boravak na vetru i hladnoći jer ćete biti podložni prehladi i upalama u predelu grla i urinarnog trakta. Vaša otpornost na stresne okolnosti će biti umanjena, pa je važni da se redovno odmarate i da imate vremena za psihofizičku relaksaciju. Krajem meseca će vam biti slabija cirkulacija. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljivu hranu koja je puna povrća. Najviše će vam prijati čorbe od mešanog povrća ali i jela sa kiselim kupusom. Meso možete jesti umereno, a riba će vam prijati više od mesa. Od voća je potrebno da uzimate jabuke, sušene smokve i limun. Umanjite unos hleba i peciva, kao i suhomesnatih proizvoda.

SREĆNI BROJEVI

4, 11, 15, 18, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR 2019: SKLAD I HARMONIJA ODNOSA KRASI OVU SUBOTU, TE JOJ SE PREPUSTITE I UŽIVAJTE

ONI SU 100% DISKRETNI: RADIJE ĆE UMRIJETI NEGO ODATI VAŠU TAJNU