in

LJUBAV, POŽUDA, STRES I FRUSTRACIJE: ŠTA ŽENE I MUŠKARCI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA MRZE RADITI U VEZI

Bik – muškarac

Mrzi neodgovorne žene

Muškarac Bik je posve lojalan svojoj partnerici, bez obzira na sve. On je velikodušan sa svima oko sebe. On štiti sebe i krije svoje osjećaje jer ne želi biti povrijeđen. Ali najvažnija stvar za njega je njegova odgovornost i to mu je od najveće važnosti. On voli rutinu i uvijek provjerava svoje popise.

Dakle, ako je u vezi sa ženom koja je pomalo neodgovorna i malo previše divlja, neće dugo biti sretan. Žena rođena u znaku Strijelca bi bila previše za njega. Muškarac Bik bi bolje funkcionirao sa ženom rođenom u znaku Blizanca zbog njene rezerviranosti i introvertiranosti.

Bik – žene

Treba nekoga tko je fleksibilan

Žena rođena u ovom znaku je mnogo dobrih stvari. Pametna je, strastvena, dobra je prijateljica, velikodušna je i uporna. Ona je također odgovorna za svaku sitnicu koju čini. Problem sa ženom u znaku Bika je njezin potpuni nedostatak fleksibilnosti. Ne voli promjene i ne voli ljude koji izazivaju njeno mišljenje.

One vjeruju da su često u pravu i brutalno su iskrene. Zato žena Bik mrzi nepopustljive osobe. Potreban joj je fleksibilan muškarac da bi uravnotežio njezinu nefleksibilnost. Ako su dvije osobe u vezi jednako nepopustljive, njih dvoje neće trajati dugo zajedno. Žena Bik treba nekoga tko će joj dopustiti da ima svoj raspored i rutinu koju želi.

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SPREČIŠ DA TE ON PREVARI!

NAJČEŠĆI MITOVI O TOME ZAŠTO I KAKO ŽENE VARAJU: IZNENADIĆETE SE