in

LJUBAV, POŽUDA, STRES I FRUSTRACIJE: ŠTA ŽENE I MUŠKARCI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA MRZE RADITI U VEZI

Škorpion – muškarci

Ne sviđa mu se žena kojoj ne može vjerovati

Škorpion je strastven kada je riječ o mnogim stvarima. Voli baviti se hobijima i biti zauzet. On uživa u svom poslu, radi stvari oko kuće i provodi vrijeme s obitelji i prijateljima. Osjeća vrlo duboko, iako on ne može uvijek to izraziti. On može biti tvrdoglav i razborit, tako da će svatko tko ga izazove osjećati posljedice toga. Međutim, najgore je kada stupi u vezu s nekim kome ne može vjerovati. Previše je sumnjičav i emocionalan.

Također može postati opsesivan, pogotovo ako radite stvari koje ne biste trebali. Muškarci rođeni u ovom znaku su temperamentni zbog svojih strastvenih dispozicija, ali zaslužuju nekoga tko će im posvetiti na najvjerniji način.

Škorpion – žene

Mrze nedostatak predanosti

Žena rođena u ovom znaku je opsesivna, ponekad na dobar, a ponekad na loš način. Kako može biti opsesivna na dobar način? Vjerojatno se pitate to isto pitanje. Pa, kada se Škorpionka obveže, ona ulaže cijelo srce i dušu u odnos. Ona je suosjećajna i ljubazna, želi dati svoju ljubav i sve što njena ljubav zaslužuje. Ona je također atraktivna, simpatična i osjetljiva. Dakle, ako je s nekim tko se ne želi obvezati, ona ga vrlo brzo počinje prezirati.

Počinje se pitati što nije u redu s njom, preispituje motive druge osobe i postaje opsjednuta pitajući se što se događa. Žena rođena u ovom znaku bi se trebala obvezati muškarcu rođenom u znaku Raka ili Strijelca jer će joj pružiti sigurnost koju treba.

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SPREČIŠ DA TE ON PREVARI!

NAJČEŠĆI MITOVI O TOME ZAŠTO I KAKO ŽENE VARAJU: IZNENADIĆETE SE